Με τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που προσέφερε απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon! Η φετινή, ένατη κατά σειρά, διοργάνωση έλαβε χώρα το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου και μονοπώλησε το […]

Με τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που προσέφερε απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon! Η φετινή, ένατη κατά σειρά, διοργάνωση έλαβε χώρα το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον.
Για μια ακόμη χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της διοργάνωσης, με το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος που φέτος φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Μακεδονικού Χαλβά, αθλητές, VIP και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις αλλά και Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι σε γλυκές δημιουργίες!
Παράλληλα, όσοι επισκέφθηκαν το νησί κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερίδες Μακεδονικού Χαλβά, που προσφέρουν γεύση και ενέργεια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να φωτογραφηθούν ως… πρωταθλητές σε ειδικό photobooth που στήθηκε στην Πλατεία Ποσειδωνίου!
Φέτος, την ομάδα του Μακεδονικού Χαλβά εκπροσώπησε επάξια η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έτρεξε στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, φωτογραφήθηκε στο photobooth και μοιράστηκε με το κοινό μηνύματα δύναμης και ενέργειας, αλλά και οι αθλητές Γιάννης Κονδύλης, Γιώργος Κωνσταντάρας και Χαράλαμπος Πιτσόλης, ο οποίος αναδείχθηκε μεταξύ των δύο πρώτων στη διαδρομή 25χλμ.
Με σύνθημα «Νίκη Είναι η Συμμετοχή», το 9ο Spetses Mini Marathon προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες. Μεταξύ αυτών, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι αθλητές και VIP, όπως οι Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέφανος Δημητριάδης, Μιχάλης Καλομοίρης, Δημήτρης Κουλούρης, Κρίστελ Βουρνά, Κλέλια και Άννη Πανταζή, Νόρα Δράκου, Μαρία Μπόζη, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, Τζέλη Σκαρλάτου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Γιώτα Βλαχάκη, Αναστασία Μαρινάκου, Ευαγγελία Πλατανιώτη Μάκης Καλαράς, Εφη Γκουλή, Νίκος Παπαγγελής και πολλοί άλλοι.

Mak_xalvas_9

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πόπη Τσαπανίδου

Mak_xalvas_1

Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager «Μακεδονικός Χαλβάς», Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πόπη Τσαπανίδου

Mak_xalvas_6

Μαρία Γεωργάκαινα, Μαίρη Ρετσίνα

Mak_xalvas_4

Άρης Καβατζίκης, Χριστίνα Πολίτη, Στέλιος Καφαντάρης

Mak_xalvas_3

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Γιάννης Δρυμωνάκος

Mak_xalvas_7

Θάνος Ταρατόρας, Δημήτρης Πέτρου

Mak_xalvas_8

Μαρία Γεωργάκαινα, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης

Mak_xalvas_5

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Ρένος Ρώτας

Θέλετε κι εσείς ένα θρεπτικό boost στην καθημερινότητά σας; Δοκιμάστε μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά πριν ή μετά από κάθε δραστηριότητα και γεμίστε την κάθε μέρα σας με ενέργεια!

empty alt

19, 20 και 21/5: Τελευταίο τριήμερο για το Athens Street Food Festival!

Το 2ο Street Food Festival που ξεκίνησε δυναμικά στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι το τριήμερο 5-6-7/5 , και συνεχίστηκε στις 12-13 και 14/5, ολοκληρώνεται- μην το χάσεις!  Γεύσεις που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει, εμπειρίες του ουρανίσκου, ένα ταξίδι στα πιάτα του δρόμου, σε περιμένει...
empty alt

Χορτοφάγοι δοκιμάζουν κρέας για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια!

Θα ενδίδατε σε έναν γευστικό πειρασμό που αφήσατε πίσω σας χάρη σε μια διαφορετική ιδεολογία; Ένα ενδιαφέρον πείραμα ετοίμασε η ομάδα της online ομάδας Facts βάζοντας τρεις χορτοφάγους να δοκιμάσουν κρέας έπειτα από πολυετή αποχή – από ένα, πέντε και 30 χρόνια.
empty alt

Τρελαίνεσαι για τηγανητές πατάτες;

Το ότι γενικά πρέπει να αποφεύγεις τα τηγανητά το ξέρεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να το τηρήσεις και πάντα βέβαια, ειδικά όταν πρόκειται για τηγανητές πατάτες, ένα φαγητό που λατρεύουν πολλοί ως συνοδευτικό αλλά και ως κυρίως! Όμως, η επιστήμη ήρθε να «χτυπήσει αλύπητα» και […]
empty alt

Η γιαπωνέζα μπλόγκερ που καταβροχθίζει μπροστά από μια κάμερα!

Μικρή στο μάτι… Η μικροσκοπική γιαπωνέζα μπλόγκερ Kinoshita Yuka, κατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να καταβροχθίζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά,  4.307 θερμίδες επιλέγοντας ένα άκρως ανθυγιεινό μενού.
empty alt

Το fidget spinner στην υπηρεσία της γαστρονομίας

Θα τα βρεις στα χέρια σχεδόν όλων των παιδιών (και πολλών ενηλίκων για να είμαστε ειλικρινείς…) που κάνουν πλέον διαγωνισμό ποιο θα έχει τα πιο πολλά.
empty alt

Πώς μια γιαγιά μαγείρισσα από τη Χίο έγινε viral σε όλο τον κόσμο

Όσα γκουρμέ πιάτα κι αν δοκιμάσεις, πάντα θα επιζητάς το ζεστό, καλομαγειρεμένο φαγητάκι της γιαγιάς σου. Αυτό που έχεις συνδέσει με τις παιδικές σου αναμνήσεις, τα ροζιασμένα της χέρια και την ανιδιοτελή της αγάπη.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
empty alt

Μέλι με ελληνική υπογραφή «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κατακτά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019

Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη Stayia Farm, απέσπασαν φέτος κορυφαίες διακρίσεις στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards […]
Back To Top