Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Ο Hot Pie του Game of Thrones είναι ζαχαροπλάστης και στην αληθινή ζωή

0     

Ο Hot Pie του Game of Thrones είναι ζαχαροπλάστης και στην αληθινή ζωή

direwolf
Θυμάσαι τον Hot Pie, το ορφανό αγόρι που λατρεύει τη ζαχαροπλαστική και το οποίο ξανασυνάντησε την Arya στο δεύτερο επεισόδιο της 7ης σεζόν; Αυτόν που, όπως της εκμυστηρεύτηκε, το μυστικό για την επιτυχία μιας πίτας είναι «να τσιγαρίσεις το βούτυρο πριν φτιάξεις τη ζύμη»;

Ο Ben Hawkey, όπως είναι το αληθινό όνομα του ηθοποιού που τον υποδύεται, είναι ζαχαροπλάστης και στην πραγματική ζωή. Πρόσφατα άνοιξε στο Λονδίνο ένα φούρνο που ονόμασε, έξυπνα, You Know Nothing John Dough. Από την ποικιλία των γλυκών του ξεχωρίζουν, φυσικά, τα μπισκότα που έχει εμπνευστεί από το Game of Thrones, τα λεγόμενα Direwolf Loaves, στη μορφή των ομώνυμων λύκων. Φτιαγμένα από καλαμποκάλευρο με ξύσμα πορτοκαλιού, είναι, όπως θα ήταν αναμενόμενο, ανάρπαστα.

Ο Ben Hawkey δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Weekly ότι σπάνια τον αναγνωρίζουν για την εμφάνισή του στο GoT, ωστόσο το γεγονός ότι αυτά τα γλυκίσματα γίνονται αμέσως sold out μάς υποψιάζει για το αντίθετο.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια το GoT έχει τόσους φανατικούς θαυμαστές, που ακόμα και ένα κομμάτι ξερό, μπαγιάτικο ψωμί να πλασάρεις σαν προϊόν εμπνευσμένο από τη σειρά, μάλλον θα μοσχοπουλήσει σαν φρέσκο φραντζολάκι.