Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Σε ένα σκηνικό στημένο ακριβώς όπως μια πρόσκληση σε σπιτικό γεύμα, ο Chef και οι δύο ηθοποιοί παρουσίασαν 5 πρωτότυπες συνταγές, που ανέδειξαν την ταχύτητα, την ευκολία και την εγγυημένη απόλαυση που χαρακτηρίζουν τις νέες συνταγές ρυζιού Uncle Ben’s.

Το γεύμα ξεκίνησε με μια ομελέτα για την οποία χρησιμοποιήθηκε το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και στη συνέχεια ετοιμάστηκε ένα ογκρατέν με το ’Uncle Ben’s Σπιτικό Πιλάφι’. Για τη σαλάτα του μενού αξιοποιήθηκε το ’Uncle Ben’s Ρύζι 5 Δημητριακών’ που έδεσε αρμονικά με ρόκα, πορτοκάλι, αβοκάντο και φέτα, ενώ το κυρίως πιάτο αποτέλεσε το ‘Uncle Ben’s Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ μαζί με γαρίδες, ομελέτα και τρίχρωμες πιπεριές. Η έκπληξη ήρθε από το επιδόρπιο για το οποίο ο Νικόλας Σακελλαρίου δημιούργησε ένα διαφορετικό ρυζόγαλο με το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και τα απίστευτα αρώματα των εσπεριδοειδών και του μελιού.

uncleben_inside

Μιλώντας στους καλεσμένους, η κα. Ανέλ Μόσχου, Marketing Director της Mars East Med, τόνισε: «Η Mars είναι μια εταιρεία με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες που προσφέρει στους καταναλωτές πολλά αγαπημένα brands, όπως, μεταξύ άλλων, οι σοκολάτες Mars, Twix, Snickers, οι τσίχλες Orbit, τα προϊόντα pet care Pedigree και φυσικά τα προϊόντα Uncle Ben’s, που φέτος συμπληρώνουν 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και είναι εδώ για να δείχνουν στο ελληνικό κοινό διαρκώς νέους τρόπους για να μαγειρεύει και να απολαμβάνει το ρύζι, το μοναδικό αυτό προϊόν που βρίσκεται στη βάση της διατροφικής μας πυραμίδας».

Από την πλευρά της, η κα. Δέσποινα Ρέτσα, Brand Manager Uncle Ben’s υπογράμμισε: «Το ρύζι έχει υψηλή θρεπτική αξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιστάσεις και γεύματα καθημερινά, είτε ως κυρίως, είτε ως συνοδευτικό. Όραμά μας στην Mars είναι να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο τραπέζι του γεύματος ή του δείπνου ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν και να μοιράζονται με τους αγαπημένους τους, εύκολα, υγιεινά, προσιτά και πιο νόστιμα γεύματα. Τα νέα προϊόντα Uncle Ben’s είναι έτοιμα σε 2-3 λεπτά, περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά και μεγάλη ποικιλία γεύσεων και κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία απίθανων συνταγών και συνδυασμών».

uncleben_inside_2

Το νέο προϊόν ρυζιού που είναι έτοιμο σε 2 λεπτά θα το βρείτε σε 5 νέους κωδικούς – ’Καστανό Ρύζι με Μεσογειακά Λαχανικά’, ‘Ρύζι με Κινόα’, ‘Ρύζι με 5 Δημητριακά’, ‘Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ και ‘Σπιτικό Πιλάφι’ –που ήρθαν για να μας προτρέψουν να αγαπήσουμε ξανά το ρύζι και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο απολαυστικά!

Δελτίο τύπου.

empty alt

Θυμηθείτε ξανά την πραγματική γεύση της… ντομάτας!

Μπορεί η ντομάτα να ξαναβρεί τον… παλιό καλό εαυτό της; Το αγαπημένο και δημοφιλές λαχανικό, βρήκε έναν καλό σύμμαχο που θα υπερασπιστεί την παλιά της γεύση: την επιστήμη! Οι επιστήμονες λοιπόν ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν το γενετικό «κλειδί» για να αποκαταστήσουν τη γεύση της ντομάτας, η οποία...
empty alt

Αυτό το κρασί λατρεύουν οι Μιλένιαλς

Εύκολο στους συνδυασμούς, οικονομικό και εύγευστο, το ροζέ κρασί, υποτιμημένο μέχρι πρότινος, έχει αρχίσει να κερδίζει την προτίμηση της γενιάς των Μιλένιαλς.
empty alt

“Chef’s Table by Volvo” σε συνεργασία με τον Έκτορα Μποτρίνι

Η Volvo Car Hellas και ο Έκτορας Μποτρίνι γράφουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στη συνεργασία τους. Η σουηδική μάρκα και ο βραβευμένος Σεφ παρουσιάζουν το “Chef’s Table by Volvo”.
empty alt

Τουρτίτσα θα πάρετε;

Σε γάμους και γενέθλια η τούρτα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και καμιά φορά, όσο πιο μεγάλη και εντυπωσιακή είναι, τόσο το καλύτερο.
empty alt

Μεγάλος νικητής για τους Χρυσούς Σκούφους 2018 ο Έκτορας Μποτρίνι

Θριαμβευτής των Χρυσών Σκούφων 2018 αναδείχθηκε το «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι, ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
empty alt

Τα Marks & Spencer Food σε ταξιδεύουν γευστικά στην Ιταλία!

Ο Σεπτέμβριος είναι πλέον εδώ και τα Marks & Spencer Food προτείνουν γεύσεις με ιταλική φινέτσα. Δοκιμάστε σπαγγέτι με λαχταριστή Sause Carbonara, μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη.
empty alt

BOOST ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ PROTEIN ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ

Η αγαπημένη μάρκα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας διατροφικής αξίας, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και απαράμιλλης γεύσης.

Back To Top