Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Σε ένα σκηνικό στημένο ακριβώς όπως μια πρόσκληση σε σπιτικό γεύμα, ο Chef και οι δύο ηθοποιοί παρουσίασαν 5 πρωτότυπες συνταγές, που ανέδειξαν την ταχύτητα, την ευκολία και την εγγυημένη απόλαυση που χαρακτηρίζουν τις νέες συνταγές ρυζιού Uncle Ben’s.

Το γεύμα ξεκίνησε με μια ομελέτα για την οποία χρησιμοποιήθηκε το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και στη συνέχεια ετοιμάστηκε ένα ογκρατέν με το ’Uncle Ben’s Σπιτικό Πιλάφι’. Για τη σαλάτα του μενού αξιοποιήθηκε το ’Uncle Ben’s Ρύζι 5 Δημητριακών’ που έδεσε αρμονικά με ρόκα, πορτοκάλι, αβοκάντο και φέτα, ενώ το κυρίως πιάτο αποτέλεσε το ‘Uncle Ben’s Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ μαζί με γαρίδες, ομελέτα και τρίχρωμες πιπεριές. Η έκπληξη ήρθε από το επιδόρπιο για το οποίο ο Νικόλας Σακελλαρίου δημιούργησε ένα διαφορετικό ρυζόγαλο με το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και τα απίστευτα αρώματα των εσπεριδοειδών και του μελιού.

uncleben_inside

Μιλώντας στους καλεσμένους, η κα. Ανέλ Μόσχου, Marketing Director της Mars East Med, τόνισε: «Η Mars είναι μια εταιρεία με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες που προσφέρει στους καταναλωτές πολλά αγαπημένα brands, όπως, μεταξύ άλλων, οι σοκολάτες Mars, Twix, Snickers, οι τσίχλες Orbit, τα προϊόντα pet care Pedigree και φυσικά τα προϊόντα Uncle Ben’s, που φέτος συμπληρώνουν 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και είναι εδώ για να δείχνουν στο ελληνικό κοινό διαρκώς νέους τρόπους για να μαγειρεύει και να απολαμβάνει το ρύζι, το μοναδικό αυτό προϊόν που βρίσκεται στη βάση της διατροφικής μας πυραμίδας».

Από την πλευρά της, η κα. Δέσποινα Ρέτσα, Brand Manager Uncle Ben’s υπογράμμισε: «Το ρύζι έχει υψηλή θρεπτική αξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιστάσεις και γεύματα καθημερινά, είτε ως κυρίως, είτε ως συνοδευτικό. Όραμά μας στην Mars είναι να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο τραπέζι του γεύματος ή του δείπνου ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν και να μοιράζονται με τους αγαπημένους τους, εύκολα, υγιεινά, προσιτά και πιο νόστιμα γεύματα. Τα νέα προϊόντα Uncle Ben’s είναι έτοιμα σε 2-3 λεπτά, περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά και μεγάλη ποικιλία γεύσεων και κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία απίθανων συνταγών και συνδυασμών».

uncleben_inside_2

Το νέο προϊόν ρυζιού που είναι έτοιμο σε 2 λεπτά θα το βρείτε σε 5 νέους κωδικούς – ’Καστανό Ρύζι με Μεσογειακά Λαχανικά’, ‘Ρύζι με Κινόα’, ‘Ρύζι με 5 Δημητριακά’, ‘Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ και ‘Σπιτικό Πιλάφι’ –που ήρθαν για να μας προτρέψουν να αγαπήσουμε ξανά το ρύζι και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο απολαυστικά!

Δελτίο τύπου.

empty alt

«Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας»

Έχεις διαβάσει άρθρα, έχεις ακούσει ειδικούς, έχεις ίσως ζήσει μια εμπειρία διατροφικής διαταραχής. Έχεις όμως δει ποτέ ένα θεατρικό έργο που να πραγματεύεται αυτό το φλέγον ζήτημα; Το έργο «Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας» της Έρσης Νιαώτη ανεβαίνει από τον Θεατρικό […]
empty alt

Το κρασί κινδυνεύει να γίνει είδος πολυτελείας;

Οι τρεις κορυφαίες χώρες στην οινοποιία έχουν δει τα τελευταία χρόνια την παραγωγή κρασιού να πέφτει κατακόρυφα, προσεγγίζοντας το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πενήντα χρόνων, σύμφωνα με την Independent.
empty alt

Φαγητά που αποψύχονται… Το πιο απίστευτο χαλαρωτικό βίντεο!

Είναι πραγματικά παράδοξο το τι μπορεί να σε χαλαρώσει! Όπως για παράδειγμα το να παρακολουθείς ένα time-lapse βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών (για την ακρίβεια 7:40) στο οποίο πρωταγωνιστούν καταψυγμένα τρόφιμα που χάνουν μπροστά στα μάτια μας τον πάγο τους.
empty alt

Μια σάλτσα από την Ανατολή κατακτά την Ευρώπη

Μια σάλτσα που έρχεται από το Χαλέπι της Συρίας και η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην τουρκική κουζίνα, η λεγόμενη Muhammara, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στη δυτική γαστρονομία χάρη στην ιδιαίτερη γεύση και την ευελιξία της, καθώς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους: να χρησιμοποιηθεί ως...
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

Μια νέα γενιά Αμερικανών δημιουργών συνδυάζει ζαχαροπλαστική και αρχιτεκτονική

Μερικοί από τους καλύτερους σήμερα ζαχαροπλάστες στην Αμερική έχουν ένα αναπάντεχο υπόβαθρο: σπουδές στην αρχιτεκτονική. Στη δημιουργία κάθε γλυκού ακολουθούν τα ίδια βήματα με την κατασκευή ενός κτιρίου.
empty alt

Μύλοι Λούλη. Μια γιορτή φρέσκου ψωμιού στον Πειραιά

H εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, σε συνεργασία με το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και με την ευγενική υποστήριξη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, συνδιοργάνωσε από τις 21-24 Σεπτεμβρίου την Γιορτή Ψωμιού στην πλατεία...
empty alt

Τριήμερο Φεστιβάλ με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ» στο ΑΒ Ελληνικό

Με οδηγό τη «χαρά να προσφέρει το καλύτερο», η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 της χρόνια και μας προσκαλεί στο κατάστημα του μέλλοντος στο ΑΒ Ελληνικό, για να ανακαλύψουμε ολοκαίνουρια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες.
Back To Top