Tο πάθος του Anthony Bourdain για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού (food waste) αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «WASTED! The Story of Food Waste», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, για να αλλάξει τον […]

Tο πάθος του Anthony Bourdain για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού (food waste) αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «WASTED! The Story of Food Waste», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, για να αλλάξει τον τρόπο που αγοράζουμε, μαγειρεύουμε και τρώμε το φαγητό μας! To FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION.

Έχεις σκεφτεί ποτέ τη σπατάλη φαγητού που κάνουμε καθημερινά και τι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε για να την περιορίσουμε; Οι σεφ είναι οι πλέον ειδικοί να απαντήσουν σ’ αυτά τα ερωτήματα αφού εκείνοι γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν και να αξιοποιήσουν το κάθε τι μειώνοντας σημαντικά την σπατάλη φαγητού.

wasted2

Μέσα από τα μάτια των Anthony Bourdain, Dan Barber, Mario Batali, Massimo Bottura και Danny Bowien, λοιπόν, οι τηλεθεατές βλέπουν πώς οι θρυλικοί σεφ χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά τους μετατρέποντας αυτά που εμείς θεωρούμε άχρηστα σε απίστευτα πιάτα, δημιουργώντας ένα πιο βιώσιμο διατροφικό σύστημα!

Δες το επίσημο trailer:

Φωτογραφίες: ©Fremantle Media

empty alt

Ένα νέο θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα ζυμαρικά άνοιξε (πού αλλού;) στην Ιταλία

Στην Μπολόνια της βόρειας Ιταλίας, γνωστή και ως «la grassa» («η στρουμπουλή») για τον πλούτο και τις τοπικές λιχουδιές της, πατρίδα για τα τορτελίνια, την Παρμεζάνα, το προσούτο και το βαλσαμικό ξίδι, μόλις άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο θεματικό πάρκο που είναι αφιερωμένο στα ζυμαρικά.
empty alt

Εστιατόριο σερβίρει το πρώτο πιάτο στο χέρι σου!

Σου έχει τύχει να πας σε ένα καλό εστιατόριο και να δεις κάποιον να πιάνει το φαγητό του… με το χέρι; Ετοιμάσου τώρα να μάθεις πώς σε εστιατόριο στην Αγγλία όχι μόνο στο επιτρέπουν αλλά στο επιβάλλουν κιόλας!   Αν πας στο Brown & Bean στο Πλίμουθ, […]
empty alt

Βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ αρχίζει να πουλάει «ληγμένα» προϊόντα

Μεγάλη βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ ανακοίνωσε ότι αρχίζει να πουλάει προϊόντα ακόμα και ένα μήνα αφού έχει περάσει η ημερομηνία που αναγράφεται στην ένδειξη «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από…».
empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο στο Λονδίνο για το TripAdvisor (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει

Ένας νεαρός συντάκτης φαγητού ονόματι Oobah Butler άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν πηγαίνει κάτι καλά στο Tripadvisor γιατί διάφοροι «ιδιοκτήτες εστιατορίων μου πρόσφεραν δέκα λίρες για να γράψω μια θετική κριτική του χώρου τους, παρόλο που δεν είχα φάει ποτέ εκεί».
empty alt

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna στηρίζουν την υψηλή γαστρονομία

Τα αγαπημένα fine dining νερά S.Pellegrino και Acqua Panna, η επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων και σεφ διεθνώς, έδωσαν φέτος δυναμικό «παρών» σε δύο από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της ελληνικής γαστρονομίας.
empty alt

Στο Παρίσι άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο γυμνιστών

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.
empty alt

Οι τάρτες που φτιάχνει μια Γερμανίδα είναι τόσο όμορφες, που κάποιος θα δίσταζε να τις φάει

Για τη Γερμανίδα εικαστικό, φωτογράφο και ζαχαροπλάστη Karin Pfeiff Boscheck, τα γλυκά δεν είναι απλώς νόστιμες δημιουργίες αλλά βρώσιμα έργα τέχνης.
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος & ΣΜΟΕ. Μια αποκλειστική συνεργασία που φέρνει κορυφαία κρασιά από μικρά ελληνικά οινοποιεία, για μεγάλες απολαύσεις!

Η Ελλάδα είναι μια μικρή σε μέγεθος χώρα, που κρύβει όμως μεγάλη ομορφιά, το μέτρο και την αρμονία.
Back To Top