Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

«Wasted»: Το ντοκιμαντέρ του Anthony Bourdain κάνει πρεμιέρα

0     

«Wasted»: Το ντοκιμαντέρ του Anthony Bourdain κάνει πρεμιέρα

wasted1

Tο πάθος του Anthony Bourdain για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού (food waste) αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «WASTED! The Story of Food Waste», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, για να αλλάξει τον τρόπο που αγοράζουμε, μαγειρεύουμε και τρώμε το φαγητό μας! To FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION.

Έχεις σκεφτεί ποτέ τη σπατάλη φαγητού που κάνουμε καθημερινά και τι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε για να την περιορίσουμε; Οι σεφ είναι οι πλέον ειδικοί να απαντήσουν σ’ αυτά τα ερωτήματα αφού εκείνοι γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν και να αξιοποιήσουν το κάθε τι μειώνοντας σημαντικά την σπατάλη φαγητού.

wasted2

Μέσα από τα μάτια των Anthony Bourdain, Dan Barber, Mario Batali, Massimo Bottura και Danny Bowien, λοιπόν, οι τηλεθεατές βλέπουν πώς οι θρυλικοί σεφ χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά τους μετατρέποντας αυτά που εμείς θεωρούμε άχρηστα σε απίστευτα πιάτα, δημιουργώντας ένα πιο βιώσιμο διατροφικό σύστημα!

Δες το επίσημο trailer:

Φωτογραφίες: ©Fremantle Media