Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Πεσκανδρίτσα στο φούρνο με πατάτες, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα λατρέψουν και οι μικροί μας φίλοι!

Υλικά:

  • 800 γρ. φιλέτο από πεσκανδρίτσα κομμένο σε φέτες
  • 2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο λεπτοκομμένη
  • 200 γρ. φρυγανιά gluten free
  • Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο
  • 1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε ένα ταψί φούρνου, βάζουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο από κάτω και απλώνουμε τις φέτες από τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το απλώνουμε πάνω στις πατάτες. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, το μαϊντανό, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και αυτό το μείγμα το απλώνουμε επάνω στα ψάρια σαν να τα πανάρουμε. Ρίχνουμε από πάνω 2 κουταλιές ακόμη ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Αν χρειάζεται στο τέλος γυρίζουμε το φούρνο στο γκριλ για να γκρατιναριστούν.

empty alt

Μπεσαμέλ gluten free

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.
empty alt

Carpaccio από σολομό με μήλο

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Σαλάτα με ρεβύθια, σπανάκι και σουσάμι (ζεστή)

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.
empty alt

Σαλάτα με σύκα, φέτα, προσούτο και πεπόνι

Σύκα και πεπόνι σε αρμονία με προσούτο και τυρί.
Back To Top