Μέτρια   Μερίδες : 12   21.01-04.59  

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.

Υλικά:

400 γρ. μαύρα φασόλια που τα έχουμε αφήσει από το βράδυ σε κρύο νερό να φουσκώσουν

3 αυγά

40 γρ. φρουκτόζη

50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια

15 γρ. κακάο σκόνη

1 φλιτζάνι καφέ espresso

1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ

1 κ.γ. βανίλια σκόνη

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Βράζουμε τα φασόλια σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Περνάμε τα φασόλια στο μίξερ μαζί με 1 αυγό. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα άλλα 2 αυγά μαζί με τη φρουκτόζη και προσθέτουμε το κακάο, τον καφέ, το μπέκιν, τη βανίλια και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μέσα και το μείγμα με τα φασόλια. Προσθέτουμε μέσα και τα κομματάκια σοκολάτας. Ρίχνουμε όλο το μείγμα σε ένα ταψί μακρόστενο 21Χ16 με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά. Βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε τετραγωνάκια.

empty alt

Μπισκότα με άρωμα λεμόνι

Δώστε άρωμα και άφθονη γεύση στα μπισκότα σας.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Κέικ

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.
empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Angel cake χωρίς ζάχαρη με λεμόνι

Βγάζουμε τη ζάχαρη αλλά έμεινε η ίδια γλύκα.
Back To Top