Εύκολη   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.

Υλικά

1 κιλό τορτελίνια

250 ml κρέμα γάλακτος

10 φέτες τυρί γκούντα

200 γρ. τυρί ένταμ τριμμένο

100 γρ. τυρί regato τριμμένο

100 γρ. τυρί φέτα σε τρίμματα

Μοσχοκάρυδο

100 γρ. μαργαρίνη

 

Οδηγίες

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας αλλά στο μισό χρόνο τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και απλώνουμε ομοιόμορφα τα τορτελίνια. Προσθέτουμε το ένταμ, τη φέτα, το ρεγκάτο, το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Απλώνουμε από πάνω τις φέτες γκούντα, ρίχνουμε λίγο μαργαρίνη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να λιώσουν όλα τα τυριά.

empty alt

Κρεμ μπρουλέ

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.
empty alt

Κρύα σαλάτα από pasta

Δροσερή και εύκολη σαλάτα με ζυμαρικά για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια.
empty alt

Affogato Cioccolato

Affocato ciocolato ή ο θρίαμβος της σοκολάτας και της γευστικής απόλαυσης.
Back To Top