Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 

Υλικά:

500 γραμμ. πολύχρωμες φαρφάλες

300 γραμμ. κρέμα γάλακτος

2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες

100 γραμμ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες

3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

3 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

τριμμένο τυρί πεκορίνο

Οδηγίες:

Βράστε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε 2 κ.σ. από τον μαϊντανό, τις αντζούγιες και την κρέμα γάλακτος. Δοκιμάστε στο αλάτι. Σουρώστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και σερβίρετέ τα πασπαλισμένα με τον υπόλοιπο μαϊντανό και, αν θέλετε, με τυρί.

 

empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Σαλάτα με μήλα και δαμάσκηνα

Τα φρούτα δίνουν χρώμα και διαφορετική γεύση στην σαλάτα σας.
empty alt

Spaghetti paglia e fieno

Γεύση από θάλασσα που μεταμορφώνει τα ζυμαρικά.
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Κρέπες με κρέμα αμυγδάλου

Κρέπες γεμιστές με κρέμα αμυγδάλου και καραμέλα για να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα...
empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
Back To Top