Ψάχνετε τρόπο να δροσιστείτε αυτές τις αποπνικτικές μέρες του καλοκαιριού; Τότε θα θελήσετε να ετοιμάσετε ένα από τα smoothies με χαμηλούς υδατάνθρακες! Με μόνο πέντε υλικά και πέντε λεπτά προετοιμασίας που απαιτούνται, μπορείτε να χαλαρώσετε με αυτή τη δροσιστική καλοκαιρινή γουλιά σε χρόνο μηδέν! Ώρα προετοιμασίας: 5 […]

Ψάχνετε τρόπο να δροσιστείτε αυτές τις αποπνικτικές μέρες του καλοκαιριού; Τότε θα θελήσετε να ετοιμάσετε ένα από τα smoothies με χαμηλούς υδατάνθρακες! Με μόνο πέντε υλικά και πέντε λεπτά προετοιμασίας που απαιτούνται, μπορείτε να χαλαρώσετε με αυτή τη δροσιστική καλοκαιρινή γουλιά σε χρόνο μηδέν!

Ώρα προετοιμασίας:

5 λεπτά

Συστατικά

1/2 φλιτζάνι άπαχο γάλα

1 κουτί 425 γρ. φέτες ροδάκινου σε χυμό, στραγγισμένες (ή 1 φλιτζάνι φρέσκα ροδάκινα σε φέτες)

1/4 φλιτζάνι γιαούρτι ροδάκινο χωρίς λιπαρά, τεχνητά ζαχαρούχο

Τεχνητό γλυκαντικό (προαιρετικό)

1 φλιτζάνι παγάκια

Απόδοση παραγωγής:

2 3/4 φλ

Μέγεθος σερβιρίσματος:

1 κούπα

Εκτέλεση

Βάλτε το γάλα, τα ροδάκινα και το γιαούρτι στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε προαιρετικά τεχνητό γλυκαντικό για έξτρα γεύση και ανακατέψτε ξανά. Προσθέστε παγάκια ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας σε υψηλή ένταση μέχρι να γίνει λείο μετά από κάθε προσθήκη. Σερβίρετε αμέσως.

Τα υπολείμματα μπορούν να καταψυχθούν σε ένα δοχείο κατάψυξης κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και να αποψυχθούν στο φούρνο μικροκυμάτων σε βήματα των 10 δευτερολέπτων μέχρι να γίνουν ξανά όπως πριν την κατάψυξη.

Διατροφικές πληροφορίες:

Θερμίδες: 53 θερμίδες, Υδατάνθρακες: 10 g, Πρωτεΐνες: 3 g, Λιπαρά: <1 g, Κορεσμένα λιπαρά: <1 g, Νάτριο: 37 mg, Φυτικές ίνες: <1 g

empty alt

Πώς θα κάνεις το βούτυρο να μαλακώσει γρήγορα

Ίσως θέλεις να φτιάξεις ένα κέικ, αλλά ξέχασες να το βγάλεις εγκαίρως εκτός ψυγείου για να πάρει θερμοκρασία δωματίου.
empty alt

Πώς θα διατηρήσεις φρέσκιες τις ντομάτες

Όπως είπαμε και εδώ, ο Ιούνιος, και όλο το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να φας ντομάτα.
empty alt

Μήλα: 4 βήματα για να παρατείνεις τη φρεσκάδα τους

Αν ένα χελιδόνι φέρνει την άνοιξη, το φθινόπωρο έρχεται μαζί με τα πρώτα μήλα. Και ποιος δεν αγαπάει αυτά τα φρούτα, που συμβολίζουν ακόμα και τον απαγορευμένο καρπό του παραδείσου; Ευτυχώς είναι αρκετά ανθεκτικά στη συντήρησή τους, οπότε μπορούμε να τα αγοράζουμε σε μεγάλες ποσότητες.
empty alt

8 λόγοι που προτιμάμε τα μπουτάκια κοτόπουλου

Κάποιοι τα θεωρούν πιο ευτελή από το στήθος κοτόπουλου. Ωστόσο έχεις τουλάχιστον 8 λόγους να βάλεις στη διατροφή σου τα μπουτάκια κοτόπουλου.
empty alt

Πώς θα μαγειρέψεις σωστά το σκόρδο

Υπάρχουν δύο σωστοί τρόποι να χρησιμοποιήσουμε το σκόρδο στην κουζίνα μας: κοπανημένο στο γουδοχέρι και/ή τσιγαρισμένο. Αυτό τονίζει η Samin Nosrat, συντάκτρια των New York Times με σπουδές μαγειρικής.
empty alt

4 συνταγές για αποτοξίνωση από το κρέας μετά τις γιορτές

Τα τελευταία χρόνια η χορτοφαγία έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος ακόμα και στη χώρα μας, καθώς κάποιοι αποφασίζουν να κόψουν το κρέας για λόγους ηθικής, υγείας και/ή προστασίας του περιβάλλοντος.
empty alt

Κάνε τα γυάλινα βάζα της κουζίνας σου να λάμπουν με ένα γκρέιπφρουτ!

Αν έχεις συνδέσει το γκρέιπφρουτ μόνο με τον πικρόξινο χυμό του, που πίνουμε όταν κάνουμε δίαιτα, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις.
empty alt

9 tips για να στύψεις ένα λεμόνι μέχρι την τελευταία σταγόνα

Ετοιμάζεσαι να κάνεις λεμονάδα; Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές, δεν θα σου ξεφύγει ούτε σταγόνα από το χυμό τους! 1.
Back To Top