Ψάχνετε τρόπο να δροσιστείτε αυτές τις αποπνικτικές μέρες του καλοκαιριού; Τότε θα θελήσετε να ετοιμάσετε ένα από τα smoothies με χαμηλούς υδατάνθρακες! Με μόνο πέντε υλικά και πέντε λεπτά προετοιμασίας που απαιτούνται, μπορείτε να χαλαρώσετε με αυτή τη δροσιστική καλοκαιρινή γουλιά σε χρόνο μηδέν! Ώρα προετοιμασίας: 5 […]

Ψάχνετε τρόπο να δροσιστείτε αυτές τις αποπνικτικές μέρες του καλοκαιριού; Τότε θα θελήσετε να ετοιμάσετε ένα από τα smoothies με χαμηλούς υδατάνθρακες! Με μόνο πέντε υλικά και πέντε λεπτά προετοιμασίας που απαιτούνται, μπορείτε να χαλαρώσετε με αυτή τη δροσιστική καλοκαιρινή γουλιά σε χρόνο μηδέν!

Ώρα προετοιμασίας:

5 λεπτά

Συστατικά

1/2 φλιτζάνι άπαχο γάλα

1 κουτί 425 γρ. φέτες ροδάκινου σε χυμό, στραγγισμένες (ή 1 φλιτζάνι φρέσκα ροδάκινα σε φέτες)

1/4 φλιτζάνι γιαούρτι ροδάκινο χωρίς λιπαρά, τεχνητά ζαχαρούχο

Τεχνητό γλυκαντικό (προαιρετικό)

1 φλιτζάνι παγάκια

Απόδοση παραγωγής:

2 3/4 φλ

Μέγεθος σερβιρίσματος:

1 κούπα

Εκτέλεση

Βάλτε το γάλα, τα ροδάκινα και το γιαούρτι στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε προαιρετικά τεχνητό γλυκαντικό για έξτρα γεύση και ανακατέψτε ξανά. Προσθέστε παγάκια ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας σε υψηλή ένταση μέχρι να γίνει λείο μετά από κάθε προσθήκη. Σερβίρετε αμέσως.

Τα υπολείμματα μπορούν να καταψυχθούν σε ένα δοχείο κατάψυξης κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και να αποψυχθούν στο φούρνο μικροκυμάτων σε βήματα των 10 δευτερολέπτων μέχρι να γίνουν ξανά όπως πριν την κατάψυξη.

Διατροφικές πληροφορίες:

Θερμίδες: 53 θερμίδες, Υδατάνθρακες: 10 g, Πρωτεΐνες: 3 g, Λιπαρά: <1 g, Κορεσμένα λιπαρά: <1 g, Νάτριο: 37 mg, Φυτικές ίνες: <1 g

empty alt

Τα καλά τα τρώνε οι γνωστοί.

Μερικές φορές ντρέπομαι για τα καμώματα κάποιων «συναδέλφων» μου. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργείς το εστιατόριο ή την ταβέρνα σου υιοθετώντας διαφορετική συμπεριφορά για τον κάθε πελάτη σου, ανάλογα πως τον «κόβεις», πόσο σπουδαίο τον θεωρείς ή ανάλογα με το «κουστουμάκι» που θέλεις να του...
empty alt

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΝΑΞΟΥ

Η γραβιέρα Νάξου, με τη γλυκιά βουτυράτη γεύση, είναι από τις καλύτερες της Ελλάδας και γι’ αυτό θεωρείται από τα πιo αγαπημένα επιτραπέζια τυριά της Ελλάδας.
empty alt

Tips για να διαλέξεις το καλύτερο καρπούζι

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο θα βρεις τα πιο γλυκά καρπούζια, αλλά πάντα η αγορά τους μπορεί να σου επιφυλάσσει και δυσάρεστες εκπλήξεις.
empty alt

Μην αφήσεις το καλοκαίρι να περάσει χωρίς αυτή τη σαγκρία με καρπούζι

Το καρπούζι και το ροζέ κρασί συνδυάζονται σε ένα δροσερό, χρωματιστό, φρουτώδες ποτό που συμπυκνώνει όλη τη μεθυστική διάθεση του καλοκαιριού.
empty alt

Πώς θα μας βοηθήσει το πιστολάκι μαλλιών να πετύχουμε τραγανή πέτσα κοτόπουλου;

Λίγα πράγματα είναι πιο απολαυστικά από την τραγανή πέτσα του κοτόπουλου που έχει ψηθεί στο φούρνο και μια δημοσιογράφος γεύσης, η Helen Rosner, υποστηρίζει στο New Yorker ότι γνωρίζει το μυστικό για να την πετύχουμε.
empty alt

Bruschetta time…

  Τίποτα δεν «καλωσορίζει» το καλοκαίρι όπως η… μπρουσκέτα. Αν και μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά το να τρίψεις το φρυγανισμένο ψωμί με σκόρδο θα απογειώσει το γευστικό του αποτέλεσμα.
empty alt

Μπρόκολο και κουνουπίδι σε γευστικές comfort food εκδοχές

Ίσως στο άκουσμα των λέξεων κουνουπίδι και μπρόκολο να σκέφτεσαι μόνο υγιεινές συνταγές αδυνατίσματος με τα δύο αυτά λαχανικά να σερβίρονται βραστά ή στον ατμό ή στην καλύτερη των περιπτώσεων στο γκριλ αλλά πάντα σκέτα! Όχι πια! Ακόμα κι αν είσαι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής (που και […]
empty alt

Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλμυρό και τυρένιο

Τις μέρες των γιορτών το χριστουγεννιάτικο δέντρο συνήθως μονοπωλεί το ενδιαφέρον ως προς τη διακόσμηση του σπιτιού, τώρα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και στο γιορτινό τραπέζι.
Back To Top