Αν σου αρέσουν οι λατινοαμερικάνικες γεύσεις τότε θα ενθουσιαστείς με τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

Αν σου αρέσουν οι λατινοαμερικάνικες γεύσεις τότε θα ενθουσιαστείς με τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. To Mayan, το νέο εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του Chef Σταμάτη Τσίλια, θα μας καλωσορίσει ετοιμάζοντας τα πιο γευστικά εγκαίνια! Για το επόμενο διάστημα, κάθε 15 μέρες, καταξιωμένοι και αγαπημένοι chefs θα τιμήσουν την κουζίνα του Mayan για να δημιουργήσουν μαζί με τον Chef Σταμάτη Τσίλια ανεπανάληπτες γαστρονομικές βραδιές.

Σε μία σειρά από events, το Mayan θα μας εντυπωσιάσει με εκλεπτυσμένες γεύσεις από τους γνωστούς chefs, και μια ποικιλία από ιδιαίτερα ποτά και αξέχαστα γλυκά, όλα μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας “Mayan & Friends” για τα εγκαίνια του εστιατορίου.

mayana

Dream team

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό και Head Chef του Huracan, ο Μίλτος Αρμένης, συνιδρυτής του Bocas Meze στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Χάρης Νικολούζος, σύντομα με το δικό του εστιατόριο “ Jerár” στη Δάφνη, και ο Νίκος Σκαμνάκης, γνωστός για την αγάπη του στην κουζίνα Nikkei, είναι οι chefs που θα βρεθούν στην κουζίνα του Mayan μαζί με τον Σταμάτη Τσίλια για να δημιουργήσουν μαζί τα πιο ξεχωριστά signature πιάτα!

Οι γαστρονομικές βραδιές θα έχουν μεθυστική συνοδεία από επιλεγμένα κρασιά από γνωστά κτήματα, cocktails με την υπογραφή του Mixologist & Head Bartender Άρη Χατζηαντωνίου και θα κλείνουν με τον πιο γλυκό επίλογο με τα επιδόρπια του Head Chef Patissier Θανάση Τσαγκλιώτη.

mayaanb

Βάλε τα στο πρόγραμμα

Πρώτος καλεσμένος είναι ο Θάνος Στασινός, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και τη βραδιά υποστηρίζει το Κτήμα Γαβαλά. Ακολουθεί ο Μίλτος Αρμένης, την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των επόμενων guest chefs θα ανακοινωθεί στα social του Mayan.

Mayan Restaurant

Αν ακόμη δεν έχετε δοκιμάσει τα πιάτα του Mayan Restaurant, τότε έχετε μείνει πίσω! Ο Σταμάτης Τσίλιας προσφέρει υπέροχα γευστικά ταξίδια και μας μαθαίνει τι σημαίνει Nikkei κουζίνα, πάντα με τη δική του πινελιά, κάθε βράδυ από Τρίτη ως Παρασκευή!

Follow for more:

Facebook: @mayan.restaurants
Instagram: @mayan.restaurants

Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων : 216 2020065

empty alt

Τα 4 μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε με το κοτόπουλο στήθος

Είναι οικονομικό, ψήνεται γρήγορα και μπορεί να γίνει πάρα πολύ νόστιμο. Αρκεί να μην κάνεις κάποιο από τα παρακάτω λάθη.
empty alt

Οδηγός: τα είδη της σοκολάτας και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε το καθένα

Όσο κι αν αγαπάμε τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, γιορτινό τραπέζι δεν νοείται χωρίς τουλάχιστον ένα σοκολατένιο επιδόρπιο.
empty alt

Γιατί το φαγητό που τηγάνισες δεν βγήκε τραγανό;

Το τηγάνισμα μπορεί να είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους μαγειρέματος, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο όσο ίσως νομίζουμε.
empty alt

Ομελέτα – τορτίγια: σημειώσατε χ!

Είτε ψάχνεις ιδέες για ένα γρήγορο γεύμα ή για ένα χορταστικό πρωινό αυτή η ομελέτα τορτίγια θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
empty alt

Freeze! Το νέο παγωμένο ποτό λέγεται γρανίτα σανγκρία

Ανοίξατε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί αλλά δεν το ήπιατε όλο και τώρα αναρωτιέστε τι να κάνετε το υπόλοιπο ή πώς να αποθηκεύεστε; Το ερυθρό κρασί μπορείτε να παγώσετε -στην κατάψυξη- και να το μετατρέψετε σε μια εξαιρετική παγωμένη απόλαυση! Μπορείτε ακόμα να το βάλετε σε θήκες για […]
empty alt

Ξεχάστε τα λαζάνια, τα manicotti είναι η νέα απόλαυση

Αυτά τα manicotti είναι η επιτομή του comfort food. Όταν λαχταράτε τυρί και υδατάνθρακες, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
empty alt

Strawberry fields forever

Ένα είναι το φρούτο σήμα-κατατεθέν αυτής της εποχής και μικροί και μεγάλοι τής έχουν αδυναμία! Η φράουλα (Fragaria ananassa) προέρχεται από την Ευρώπη τον 18ο αιώνα.
empty alt

Η καλύτερη συνταγή για πατάτες au gratin

Ένα all time classic comfort food που προσφέρει γευστική απόλαυση
Back To Top