Αν σου αρέσουν οι λατινοαμερικάνικες γεύσεις τότε θα ενθουσιαστείς με τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

Αν σου αρέσουν οι λατινοαμερικάνικες γεύσεις τότε θα ενθουσιαστείς με τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. To Mayan, το νέο εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του Chef Σταμάτη Τσίλια, θα μας καλωσορίσει ετοιμάζοντας τα πιο γευστικά εγκαίνια! Για το επόμενο διάστημα, κάθε 15 μέρες, καταξιωμένοι και αγαπημένοι chefs θα τιμήσουν την κουζίνα του Mayan για να δημιουργήσουν μαζί με τον Chef Σταμάτη Τσίλια ανεπανάληπτες γαστρονομικές βραδιές.

Σε μία σειρά από events, το Mayan θα μας εντυπωσιάσει με εκλεπτυσμένες γεύσεις από τους γνωστούς chefs, και μια ποικιλία από ιδιαίτερα ποτά και αξέχαστα γλυκά, όλα μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας “Mayan & Friends” για τα εγκαίνια του εστιατορίου.

mayana

Dream team

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό και Head Chef του Huracan, ο Μίλτος Αρμένης, συνιδρυτής του Bocas Meze στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Χάρης Νικολούζος, σύντομα με το δικό του εστιατόριο “ Jerár” στη Δάφνη, και ο Νίκος Σκαμνάκης, γνωστός για την αγάπη του στην κουζίνα Nikkei, είναι οι chefs που θα βρεθούν στην κουζίνα του Mayan μαζί με τον Σταμάτη Τσίλια για να δημιουργήσουν μαζί τα πιο ξεχωριστά signature πιάτα!

Οι γαστρονομικές βραδιές θα έχουν μεθυστική συνοδεία από επιλεγμένα κρασιά από γνωστά κτήματα, cocktails με την υπογραφή του Mixologist & Head Bartender Άρη Χατζηαντωνίου και θα κλείνουν με τον πιο γλυκό επίλογο με τα επιδόρπια του Head Chef Patissier Θανάση Τσαγκλιώτη.

mayaanb

Βάλε τα στο πρόγραμμα

Πρώτος καλεσμένος είναι ο Θάνος Στασινός, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και τη βραδιά υποστηρίζει το Κτήμα Γαβαλά. Ακολουθεί ο Μίλτος Αρμένης, την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των επόμενων guest chefs θα ανακοινωθεί στα social του Mayan.

Mayan Restaurant

Αν ακόμη δεν έχετε δοκιμάσει τα πιάτα του Mayan Restaurant, τότε έχετε μείνει πίσω! Ο Σταμάτης Τσίλιας προσφέρει υπέροχα γευστικά ταξίδια και μας μαθαίνει τι σημαίνει Nikkei κουζίνα, πάντα με τη δική του πινελιά, κάθε βράδυ από Τρίτη ως Παρασκευή!

Follow for more:

Facebook: @mayan.restaurants
Instagram: @mayan.restaurants

Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων : 216 2020065

empty alt

Μεσογειακή διατροφή για πάντα

Τα άφθονα, υγιεινά λιπαρά της μεσογειακής διατροφής είναι ασπίδα εναντίον του καρκίνου, του διαβήτη και της καρδιοπάθειας.
empty alt

Έτσι δεν θα σου λείψει ποτέ το φρέσκο ψωμί

Δεν χρειάζεται να φτιάχνεις μπιφτέκια κάθε φορά που θέλεις να αξιοποιήσεις το ψωμί της ημέρας που περίσσεψε.
empty alt

Φτιάξε σπιτικό συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα

Το σπιτικό συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα είναι πιο υγιεινό από το αντίστοιχο τυποποιημένο και σου δίνει την ευελιξία να πειραματιστείς προσθέτοντας επιπλέον συστατικά, όπως κόκκους βανίλιας, ξυλάκια κανέλας ή ολόκληρους σπόρους μπαχαρικών.
empty alt

Σπιτική ζύμη για πίτα: Πώς θα τη φτιάξεις βήμα βήμα

Θέλεις να ανοίξεις ζύμη, αλλά σου φαίνεται πιο εύκολο να τρέξεις στο μαραθώνιο; Ο παρακάτω οδηγός, από το Popsugar.com, είναι τόσο απλός που ακόμα και ο εντελώς αρχάριος στη μαγειρική μπορεί να ακολουθήσει τα βήματά του.
empty alt

Ένα μενού για απολαυστικά ανοιξιάτικα πικνίκ

Η Πρωτομαγιά είναι μια ιδανική ευκαιρία να οργανώσεις ένα πικνίκ με το έτερον ήμισυ, την οικογένεια ή καλούς φίλους.
empty alt

Να γιατί να βάλετε το λεμόνι στα… μικροκύματα!

Το λεμόνι δεν λείπει από κανένα ψυγείο, καμία κουζίνα και είναι ένα σημαντικό συστατικό τόσο της μαγειρικής όσο και της ζαχαροπλαστικής.
empty alt

Espresso Martini

Η απάντηση στο δίλημμα “stirred” ή “shaken” είναι “espresso”
empty alt

Τραγανά μάφιν βρόμης με μήλο

Το πιο απολαυστικό καλωσόρισμα του φθινοπώρου με γεύση μήλου
Back To Top