Αν σου αρέσουν οι λατινοαμερικάνικες γεύσεις τότε θα ενθουσιαστείς με τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

Αν σου αρέσουν οι λατινοαμερικάνικες γεύσεις τότε θα ενθουσιαστείς με τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. To Mayan, το νέο εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του Chef Σταμάτη Τσίλια, θα μας καλωσορίσει ετοιμάζοντας τα πιο γευστικά εγκαίνια! Για το επόμενο διάστημα, κάθε 15 μέρες, καταξιωμένοι και αγαπημένοι chefs θα τιμήσουν την κουζίνα του Mayan για να δημιουργήσουν μαζί με τον Chef Σταμάτη Τσίλια ανεπανάληπτες γαστρονομικές βραδιές.

Σε μία σειρά από events, το Mayan θα μας εντυπωσιάσει με εκλεπτυσμένες γεύσεις από τους γνωστούς chefs, και μια ποικιλία από ιδιαίτερα ποτά και αξέχαστα γλυκά, όλα μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας “Mayan & Friends” για τα εγκαίνια του εστιατορίου.

mayana

Dream team

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό και Head Chef του Huracan, ο Μίλτος Αρμένης, συνιδρυτής του Bocas Meze στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Χάρης Νικολούζος, σύντομα με το δικό του εστιατόριο “ Jerár” στη Δάφνη, και ο Νίκος Σκαμνάκης, γνωστός για την αγάπη του στην κουζίνα Nikkei, είναι οι chefs που θα βρεθούν στην κουζίνα του Mayan μαζί με τον Σταμάτη Τσίλια για να δημιουργήσουν μαζί τα πιο ξεχωριστά signature πιάτα!

Οι γαστρονομικές βραδιές θα έχουν μεθυστική συνοδεία από επιλεγμένα κρασιά από γνωστά κτήματα, cocktails με την υπογραφή του Mixologist & Head Bartender Άρη Χατζηαντωνίου και θα κλείνουν με τον πιο γλυκό επίλογο με τα επιδόρπια του Head Chef Patissier Θανάση Τσαγκλιώτη.

mayaanb

Βάλε τα στο πρόγραμμα

Πρώτος καλεσμένος είναι ο Θάνος Στασινός, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και τη βραδιά υποστηρίζει το Κτήμα Γαβαλά. Ακολουθεί ο Μίλτος Αρμένης, την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των επόμενων guest chefs θα ανακοινωθεί στα social του Mayan.

Mayan Restaurant

Αν ακόμη δεν έχετε δοκιμάσει τα πιάτα του Mayan Restaurant, τότε έχετε μείνει πίσω! Ο Σταμάτης Τσίλιας προσφέρει υπέροχα γευστικά ταξίδια και μας μαθαίνει τι σημαίνει Nikkei κουζίνα, πάντα με τη δική του πινελιά, κάθε βράδυ από Τρίτη ως Παρασκευή!

Follow for more:

Facebook: @mayan.restaurants
Instagram: @mayan.restaurants

Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων : 216 2020065

empty alt

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε;

Ειναι καθημερινή ανάγκη η καλή ενυδάτωση του οργανισμού, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Το αυγό απομακρύνει το εγκεφαλικό

Μειωμένο κίνδυνο εκδήλωσης εγκεφαλικού επεισοδίου κατά 12% διατρέχουν όσοι καταναλώνουν ένα αυγό την ημέρα λένε επιστήμονες από τις ΗΠΑ.
empty alt

Οδηγός τηγάνισματος: Όλα τα μυστικά για το πανάρισμα και το κουρκούτι

Αν έχεις δοκιμάσει ποτέ να τηγανίσεις στήθος κοτόπουλου χωρίς την πέτσα του και δίχως προηγούμενως να το έχεις πανάρει, τα αποτελέσματα θα είναι τουλάχιστον απογοητευτικά.
empty alt

Ο εκπληκτικός τρόπος να χρησιμοποιήσεις τις φλούδες των λαχανικών

Αν δεν έχεις κομποστοποιητή για να μετατρέπεις τα οργανικά απόβλητα σε λίπασμα, όλες οι φλούδες των λαχανικών σου μάλλον θα καταλήγουν στα σκουπίδια.
empty alt

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια τα κάνεις υπέροχα δροσιστικά επιδόρπια

Αν λατρεύεις τη δροσιά και την οξύτητα του λεμονιού, τότε σίγουρα θα απολαύσεις τη φωτεινή γεύση αυτού του κρεμώδους, δροσιστικού επιδόρπιου.
empty alt

Σολομός Τοσκάνης – μια εύκολη συνταγή που θα σε ενθουσιάσει

Το φιλέτο σολομού είναι μια επιλογή που μπορεί να γίνει μια εξαιρετική αφορμή για πειραματισμούς και δεν βαριόμαστε ποτέ να δοκιμάσουμε μια νέα συνταγή.
empty alt

Μαρτίνι σοκολάτας – ένας συνδυασμός ονειρικός

Εάν ο συνδυασμός των ονείρων σας μετά το δείπνο είναι επιδόρπιο + ένα γλυκό κοκτέιλ, τότε αυτό το μαρτίνι σοκολάτας θα κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα.
empty alt

Αυτή είναι η πιο καλοκαιρινή συνταγή για κολοκυθοσαλάτα

Ωμά κολοκυθάκια σε λωρίδες με ντρέσινγκ φέτας και καβουρδισμένα κουκουνάρια
Back To Top