Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

barilla_pesto_1

Το άρωμα του φρέσκου ιταλικού βασιλικού, με πρωταγωνιστή τη σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, «πλημμύρισε» το χώρο του Golden Hall, από την 1η μέχρι την 9η Νοεμβρίου, μεταφέροντας στον κόσμο το γευστικό ταξίδι της δημιουργίας της! Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες προσέγγισαν τους ‘Masters of Pasta’ για να γνωρίσουν από κοντά την αυθεντική σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla. Τον 100% φρέσκο ιταλικό βασιλικό σε συνδυασμό με τη ξεχωριστή γεύση του τυριού Parmigiano Reggiano Π.Ο.Π. γεύτηκαν σε μπρουσκέτες ιταλικού στυλ περισσότεροι από 6.000 διερχόμενοι ενώ μπορούσαν παράλληλα να φωτογραφηθούν στο Barilla photobooth που τους μετέφερε νοητά σε ένα χωράφι με βασιλικό στην Πάρμα της Ιταλίας!

barilla_pesto_2

Μια ιστορία αγάπης με πράσινο χρώμα, ήρθε για να χαρίσει στα ζυμαρικά και όχι μόνο την πλούσια γεύση της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός από αγνά και φρέσκα υλικά δημιουργεί τη μοναδική κρεμώδη υφή της σάλτσας Barilla Pesto alla Genovese, μιας και μόνο τα εκλεκτά συστατικά μπορούν να φέρουν στο τραπέζι την παραδοσιακή ιταλική γεύση.
Στην Barilla ξέρουμε μόνο έναν τρόπο για να φτιάχνουμε την Pesto… ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ! Αυτόν των αυθεντικών ιταλικών υλικών όπως παρουσιάστηκε και στη φρέσκια & ανανεωμένη τηλεοπτική αλλά και digital καμπάνια, τους τελευταίους δύο μήνες, παρασύροντας τους θεατές σε μια γαστρονομική απόλαυση που εσωκλείεται σε ένα βαζάκι Barilla Pesto alla Genovese!

Barilla Pesto alla Genovese… μια πραγματικά απολαυστική γευστική εμπειρία!

empty alt

Αυτό το κρασί λατρεύουν οι Μιλένιαλς

Εύκολο στους συνδυασμούς, οικονομικό και εύγευστο, το ροζέ κρασί, υποτιμημένο μέχρι πρότινος, έχει αρχίσει να κερδίζει την προτίμηση της γενιάς των Μιλένιαλς.
empty alt

Η νέα hot vlogger μαγειρικής στο YouTube είναι 106 ετών

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.
empty alt

Γρίφος: Γιατί όλοι μιλάνε για τα Rubik’s Cakes;

  Η πλειονότητα τον έμαθε ως τον δημιουργό του πιο γλυκού Κύβου του Ρούμπικ! Ο ίδιος είναι ήδη διάσημος για τα αναγεννησιακά χρώματα που χρησιμοποιεί ζωγραφίζοντας κυριολεκτικά στην κουζίνα του.
empty alt

Πώς οι κοτομπουκιές ενός έφηβου έσπασαν το Twitter

Όταν ο νεαρός Wilkerson ζήτησε από τα Wendy’s δωρεάν κοτομπουκιές για ένα χρόνο, με αντάλλαγμα retweets, η εταιρεία απάντησε λακωνικά τον αριθμό που ήθελε: 18 εκατομμύρια! Ένα απίστευτο νούμερο, όπως καταλαβαίνεις.
empty alt

Το Bahar Project έρχεται στην Αθήνα να σου συστήσει άλλες κουζίνες και πολιτισμούς!

Σε λίγες μέρες έρχεται στην Αθήνα το Bahar Project, ένα ταξίδι ανακάλυψης και γνώσης μέσα από τη μαγειρική.
empty alt

Ψήφισε την Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο του Καλύτερου Young Chef στον κόσμο

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του διαγωνισμού S. Pellegrino Young Chef 2018 έχει αρχίσει. Από τις 11 έως τις 13/5 στο Μιλάνο, 21 ταλαντούχοι νέοι σεφ από όλες τις γωνιές του κόσμου θα αναδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους διεκδικώντας το σημαντικό […]
empty alt

Τρία νέα πρωτοποριακά προϊόντα προστίθενται στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες γεύσεις, νέες συσκευασίες που απαντούν στις επιθυμίες και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
empty alt

Πώς μπορείς να κερδίσεις χρήματα τρώγοντας αβοκάντο

Αν λατρεύεις την γκουακαμόλε και δεν θα έλεγες «όχι» σε μερικά έξτρα χρήματα, σου έχουμε τη λύση.
Back To Top