Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Γίνε master of pasta από την άνεση της κουζίνας σου

0     

Γίνε master of pasta από την άνεση της κουζίνας σου

pasta_master

Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις μαθήματα μαγειρικής από την άνεση του σπιτιού σου και μάλιστα από τους ειδικούς των ζυμαρικών; Να εκπαιδευτείς πάνω σε αυθεντικά, ιταλικά πιάτα παρέα με έναν από τους πιο καταξιωμένους σεφ του είδους;

H Barilla σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις τις γνώσεις σου στη μαγειρική, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά ενός αυθεντικού σεφ. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Master of Pasta, Πάνο Ιωαννίδη.

Πώς, λοιπόν, μπορείς να γίνεις κι εσύ Master of Pasta; Με μερικά πολύ απλά βήματα: Μπαίνεις στο www.barillamasterclass.gr και παρακολουθείς τα 3 μοναδικά video Master Class αφιερωμένα στην τέχνη των ζυμαρικών! Αφού ολοκληρώσεις τα μαθήματά σου, αν απαντήσεις σωστά όλες τις ερωτήσεις, παίρνεις το Master of Pasta δίπλωμα με το σπαθί σου –ή, πιο σωστά, με το ακονισμένο σου μαχαίρι– υπογεγραμμένο από τον Πάνο Ιωαννίδη.

Επιπλέον, έτσι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στα πλούσια δώρα που χαρίζει η Barilla. Γιατί για κάθε video που ολοκληρώνεις κερδίζεις και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσεις είτε μία από τις 5 θέσεις για ένα ανεπανάληπτο Live Master Class με τον Πάνο Ιωαννίδη, ώστε να μαγειρέψετε μαζί και να μάθεις όλα τα μυστικά ενός αυθεντικού Master of Pasta, είτε τα αγαπημένα σου ζυμαρικά και σάλτσες Barilla για να εξελίξεις το ταλέντο σου και να δημιουργήσεις τις δικές σου συνταγές!