Η MISKO, που εδώ και 92 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και συντροφεύει γευστικά τους Έλληνες καταναλωτές σε όλες τους τις στιγμές, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Η MISKO, που εδώ και 92 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και συντροφεύει γευστικά τους Έλληνες καταναλωτές σε όλες τους τις στιγμές, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Πιο συγκεκριμένα η MISKO στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τα Παιδικά Χωριά SOS, ενίσχυσε οικονομικά τη φιλανθρωπική οργάνωση ώστε να εξοπλίσει το νέο Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάρτιο του 2019, στην Αθήνα, και εγκαινιάστηκε την Τρίτη 16 Απριλίου.

Το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης έχει ως στόχο να καλύψει, μέσα σε ασφαλές και παιδαγωγικά κατάλληλο περιβάλλον, τις μαθησιακές ανάγκες παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου, καλλιεργώντας παράλληλα τις δεξιότητές τους με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, προσαρμοσμένες στα δεδομένα κάθε ηλικιακής ομάδας. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να εξασφαλίσουν ωφέλιμο χρόνο και υποστήριξη στην εκπλήρωση του γονεϊκού τους ρόλου αλλά και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Η δωρεά αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας MISKO4GOOD, που έτρεξε την περίοδο των Χριστουγέννων, κατά την οποία η MISKO εκτός της οικονομικής ενίσχυσης, προσέφερε προϊόντα που κάλυψαν πάνω από 12.000 πιάτα ζυμαρικών στα Παιδικά Χωριά SOS, αριθμός που επιτεύχθηκε μετά από αναρτήσεις καταναλωτών με το hashtag #Misko4Good καθώς η MISKO για κάθε φωτογραφία πιάτου που ανέβηκε, προσέφερε 4 πιάτα ακόμα!

Η MISKO, παρούσα στο καθημερινό τραπέζι των καταναλωτών αλλά και όσων έχουν ουσιαστική ανάγκη!

Δελτίο τύπου.

empty alt

Βρώμη για γερή καρδιά

Μια ακόμη ευεργετική επίδραση για όσους έχουν στην διατροφή τους την βρώμη. Δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό «British Journal of Nutrition» αναφέρει ότι η κατανάλωση βρώμης και τροφών που περιέχουν β γλυκάνη (διαλυτική ίνα) , μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της λεγόμενης LDL «κακής» χοληστερόλης και της απολιποπρωτείνης...
empty alt

Ο μεγαλύτερος πειρασμός σε μια δίαιτα, είναι η… παρέα!

Εντάξει, αυτό είναι γνωστό και χωρίς να το πουν και οι επιστήμονες: ο μεγαλύτερος πειρασμός για όποιον ή όποια προσπαθεί να χάσει κιλά, είναι όταν πρέπει να φάει με παρέα συγγενική, φιλική ή επαγγελματική, σύμφωνα με μια νέα μικρή αμερικανική επιστημονική έρευνα.
empty alt

Είναι λάθος η αποφυγή της γλουτένης;

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, οι άνθρωποι που αποφεύγουν τη γλουτένη, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, ενώ η κατανάλωση περισσότερης γλουτένης μειώνει αυτό τον κίνδυνο.
empty alt

Η 24η Μαΐου είναι αφιερωμένη στο λατρεμένο Bánh mì

Αυτό το σάντουιτς θέλεις να το δοκιμάσεις. Πώς το ξέρω; Μα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γαστρονομικά trends διεθνώς.
empty alt

Αυτό είναι το καλύτερο τυρί στον κόσμο

Εμφανίστηκε στην αγορά μόλις πριν από δύο χρόνια, αλλά το Cornish Ken, ένα τυρί της βρετανικής εταιρείας Lynher Dairies Cheese Company, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 3.000 άλλα, από 34 χώρες, στον 30ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριού και να κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.
empty alt

Μια νέα γενιά Αμερικανών δημιουργών συνδυάζει ζαχαροπλαστική και αρχιτεκτονική

Μερικοί από τους καλύτερους σήμερα ζαχαροπλάστες στην Αμερική έχουν ένα αναπάντεχο υπόβαθρο: σπουδές στην αρχιτεκτονική. Στη δημιουργία κάθε γλυκού ακολουθούν τα ίδια βήματα με την κατασκευή ενός κτιρίου.
empty alt

Tα 5 νέα συναρπαστικά προϊόντα ρυζιού Uncle Ben’s

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.
empty alt

Barilla Pesto alla Genovese… και έγινε!

Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.
Back To Top