Η MISKO, που εδώ και 92 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και συντροφεύει γευστικά τους Έλληνες καταναλωτές σε όλες τους τις στιγμές, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Η MISKO, που εδώ και 92 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και συντροφεύει γευστικά τους Έλληνες καταναλωτές σε όλες τους τις στιγμές, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Πιο συγκεκριμένα η MISKO στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τα Παιδικά Χωριά SOS, ενίσχυσε οικονομικά τη φιλανθρωπική οργάνωση ώστε να εξοπλίσει το νέο Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάρτιο του 2019, στην Αθήνα, και εγκαινιάστηκε την Τρίτη 16 Απριλίου.

Το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης έχει ως στόχο να καλύψει, μέσα σε ασφαλές και παιδαγωγικά κατάλληλο περιβάλλον, τις μαθησιακές ανάγκες παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου, καλλιεργώντας παράλληλα τις δεξιότητές τους με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, προσαρμοσμένες στα δεδομένα κάθε ηλικιακής ομάδας. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να εξασφαλίσουν ωφέλιμο χρόνο και υποστήριξη στην εκπλήρωση του γονεϊκού τους ρόλου αλλά και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Η δωρεά αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας MISKO4GOOD, που έτρεξε την περίοδο των Χριστουγέννων, κατά την οποία η MISKO εκτός της οικονομικής ενίσχυσης, προσέφερε προϊόντα που κάλυψαν πάνω από 12.000 πιάτα ζυμαρικών στα Παιδικά Χωριά SOS, αριθμός που επιτεύχθηκε μετά από αναρτήσεις καταναλωτών με το hashtag #Misko4Good καθώς η MISKO για κάθε φωτογραφία πιάτου που ανέβηκε, προσέφερε 4 πιάτα ακόμα!

Η MISKO, παρούσα στο καθημερινό τραπέζι των καταναλωτών αλλά και όσων έχουν ουσιαστική ανάγκη!

Δελτίο τύπου.

empty alt

Εσύ θα έπινες cheese tea; (ναι είναι τσάι με τυρί)

Το cheese tea είναι το νέο trend που μετά την Ασία μεταναστεύει και στην Αμερική, με το πρώτο μαγαζί που το σερβίρει να ανοίγει (που αλλού;) στη Νέα Υόρκη.
empty alt

Είναι λάθος η αποφυγή της γλουτένης;

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, οι άνθρωποι που αποφεύγουν τη γλουτένη, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, ενώ η κατανάλωση περισσότερης γλουτένης μειώνει αυτό τον κίνδυνο.
empty alt

Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο Οινοποιείο για να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου κρασιά με τις «Ανοιχτές Πόρτες», την Τρίτη 6 Ιουνίου είναι η επόμενη ευκαιρία σου! Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη θα πραγματοποιήσουν ένα γευσιγνωστικό δείπνο στο Roof Garden του Monk Wine...
empty alt

Η μεσογειακή διατροφή κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη

Ζούμε στη Μεσόγειο, τρεφόμαστε από τα πιο ζηλευτά φρούτα και λαχανικά και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα εκθειάζει τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής.
empty alt

Εστιατόριο σερβίρει το πρώτο πιάτο στο χέρι σου!

Σου έχει τύχει να πας σε ένα καλό εστιατόριο και να δεις κάποιον να πιάνει το φαγητό του… με το χέρι; Ετοιμάσου τώρα να μάθεις πώς σε εστιατόριο στην Αγγλία όχι μόνο στο επιτρέπουν αλλά στο επιβάλλουν κιόλας!   Αν πας στο Brown & Bean στο Πλίμουθ, […]
empty alt

Περισσότερα χρήματα της γενιάς των Μιλένιαλ πηγαίνουν στον καφέ παρά στην αποταμίευση

Αν δεν μπορείς να φανταστείς την ημέρα σου χωρίς δύο (και τρία και τέσσερα….) φλιτζάνια καφέ, τότε είσαι ένας άξιος εκπρόσωπος της γενιάς των Μιλένιαλ.
empty alt

CRI: Διπλή (επι)βράβευση της ΑΒ Βασιλόπουλος!

Αργυρό βραβείο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Τιμητικός Έπαινος στις δράσεις «για τον Άνθρωπο»
empty alt

Πολλαπλές βραβεύσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα World Quality Awards 2024

Τα 9 Gold και 5 Silver Βραβεία που απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδεικνύουν την πλούσια ποικιλία και την ποιότητα των εκλεκτών προϊόντων από όλη τη χώρα που προσφέρει στους πελάτες της.
Back To Top