Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να απολαύσεις το καλύτερο κρασί στον κόσμο. Αυτό τον τίτλο για το 2017 κατέκτησε μια χιλιανή ετικέτα κόκκινου κρασιού που πωλείται online στην τιμή των 5,5 λιρών (κάτι παραπάνω από 6 ευρώ).


Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να απολαύσεις το καλύτερο κρασί στον κόσμο. Αυτό τον τίτλο για το 2017 κατέκτησε μια χιλιανή ετικέτα κόκκινου κρασιού που πωλείται online στην τιμή των 5,5 λιρών (κάτι παραπάνω από 6 ευρώ).

Λέγεται La Moneda Reserva Malbec και διακρίθηκε στα παγκόσμια βραβεία Decanter World Wine Awards μετά από τυφλές δοκιμές 16.000 λευκών και ερυθρών οίνων οι οποίες έγιναν από 240 ειδικούς από όλο τον κόσμο. Η γεύση του συνδυάζει, σύμφωνα με περιγραφές, «μαύρο φρούτο, γιαούρτι βανίλια και πιπέρι».

«Αποκλειστικός μας στόχος είναι να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε την ποιότητα, και αυτό είναι που ενδιαφέρει τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο», σχολίασε σχετικά ο επικεφαλής του διαγωνισμού, Steven Spurrier, προσθέτοντας: «Δίνουμε βραβεία μόνο σε κρασιά που οι καταναλωτές μπορούν να εμπιστευτούν απόλυτα».

Αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να το παραγγείλεις διαδικτυακά από εδώ.

empty alt

Η νέα τάση στο Instagram που μπορεί να αντικαταστήσει τα mason jars

Ξεκίνησαν από –πού αλλού; – την Ιαπωνία και την Κορέα και δεν αποκλείεται να αντικαταστήσουν τα mason jars.
empty alt

Δημιουργήθηκε ένα νέο είδος σοκολάτας!

Εδώ και ογδόντα χρόνια μεσουρανούν στην αγορά η σοκολάτα γάλακτος, η λευκή και η μαύρη. Τώρα όμως έρχεται ένα νέο είδος σοκολάτας να διεκδικήσει ένα μερίδιο από τη δόξα τους.
empty alt

Το ελαιόλαδο σε βοηθάει να μη γίνεις…χρυσόψαρο!

Το λένε και «ελληνικό χρυσάφι». Είναι το ελαιόλαδο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής που έχει πολλές φορές αναγνωριστεί για τη συμβολή της στην καλή υγεία του οργανισμού.
empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο στο Λονδίνο για το TripAdvisor (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει

Ένας νεαρός συντάκτης φαγητού ονόματι Oobah Butler άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν πηγαίνει κάτι καλά στο Tripadvisor γιατί διάφοροι «ιδιοκτήτες εστιατορίων μου πρόσφεραν δέκα λίρες για να γράψω μια θετική κριτική του χώρου τους, παρόλο που δεν είχα φάει ποτέ εκεί».
empty alt

5,6,7/5: Η 2η Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη

Μετά από την επιτυχία της πρώτης έκθεσης πριν από έναν χρόνο, η 2η Gourmet Exhibition επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Πρόκειται για μια έκθεση που στόχο έχει την ανάδειξη και προώθηση εκλεκτών προϊόντων και αξίζει να τη μάθουν τόσο επαγγελματίες όσο και λάτρεις της γεύσης.
empty alt

The Bean, the Blend, the Barista

Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso! Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα...
empty alt

Στην Αυστραλία, πίνουν καφέ… από μπρόκολο

Τελευταία κάνουν την εμφάνισή τους όλο και περισσότερα ροφήματα «καφέ» που μόνο καφέ δεν περιέχουν – για παράδειγμα φτιάχνονται από σκόνες φρούτων και λαχανικών όπως από αβοκάντο ή καρότο.
empty alt

Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ

Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και του γλυκού προμηθεύοντας καταστήματα εστίασης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύει την παρουυσία της τα τελευταία 4 χρονιά και στο κομμάτι του Supermarket.
Back To Top