Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Τι λέει για την προσωπικότητα του Τραμπ, η… μπριζόλα του!

0     

Τι λέει για την προσωπικότητα του Τραμπ, η… μπριζόλα του!

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η δίαιτα του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι και η πιο υγιεινή του κόσμου! Αν και φυσικά δεν είναι ο μόνο που επιλέγει τις διατροφικές ατασθαλίες, οι άνθρωποι αρέσκονται να αναλύουν και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ότι αφορά ένα διάσημο πρόσωπο, πόσο μάλλον αν αυτό είναι ο νέος πλανητάρχης.

Ο Τραμπ προτιμά τη μπριζόλα του καλοψημένη και σε ένα πρόσφατο δείπνο του στο BLT Steakhouse- το εστιατόριο στο ξενοδοχείο του προέδρου των ΗΠΑ- στην Ουάσιγκτον, τη συνόδεψε (για την ακρίβεια τη… βούτηξε) με κέτσαπ. «Ο πρόεδρος παρήγγειλε καλοψημένη μπριζόλα. Την έφαγε με κέτσαπ, όπως άλλωστε κάνει πάντα», ανέφερε ένας από τους σερβιτόρους σε τοπική εφημερίδα.
Σύμφωνα με αμερικανικές ιστοσελίδες, ακόμα και το πώς τρώει ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ τη μπριζόλα του δείχνει πολλά για την προσωπικότητά του!

«Όσοι προτιμούν τη μπριζόλα του ψημένη καλά, είναι εκείνοι που δε δοκιμάζουν νέα πράγματα. Ένα πρόσωπο που αρνείται να δοκιμάσει κάτι καλύτερο είναι ένα πρόσωπο που ποτέ δεν θα κάνει τα πράγματα καλύτερα…» αναφλερουν μεταξύ άλλων.