Το 1ο Athens Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο είχε γίνει talk of the town, με πάνω από 40.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας και κέρδισε επάξια μια θέση στα βασικά φεστιβάλ της πόλης μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ολόκληρο ρεύμα υπέρ του street food! Φέτος, το […]

Το 1ο Athens Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο είχε γίνει talk of the town, με πάνω από 40.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας και κέρδισε επάξια μια θέση στα βασικά φεστιβάλ της πόλης μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ολόκληρο ρεύμα υπέρ του street food!

Φέτος, το Φεστιβάλ έρχεται με ανεβασμένη διάθεση, κάνοντας το επόμενο βήμα.

Μεγαλύτερη διάρκεια, μεγαλύτερη χωρητικότητα, περισσότερες συμμετοχές, περισσότερες γευστικές προτάσεις και εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα, που ήταν σημείο αναφοράς για το σύνολο των επισκεπτών, είναι βασική προτεραιότητα και φέτος και θα ενισχυθεί από νέα διαμόρφωση του χώρου, ο οποίος θα επιτρέψει περισσότερη άνεση για το κοινό και τους συμμετέχοντες.

Το 2ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρία τριήμερα (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 Μαίου) στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.


Πληροφορίες / Αιτήσεις συμμετοχής:
τηλ. 2109636489
www.athensstreetfoodfestival.gr
www.facebook.com/Athens-Street-Food-Festival

 

από την Αλεξάνδρα Παπαδάκη

empty alt

Γάλα καμήλας: το νέο superfood;

Μπορεί να προσθέτεις κέιλ στις ομελέτες σου, να απολαμβάνεις το φρυγανισμένο ψωμί σου με μια φέτα αβοκάντο και να έχεις καθιερώσει κάθε απόγευμα να πίνεις ένα τσάι matcha, όμως δεν είσαι αρκετά ενημερωμένος για ό,τι νεότερο συμβαίνει στη διατροφή αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα γάλα καμήλας.
empty alt

Διαγωνισμός: Σχεδίασε ένα χώρο εστίασης

Μετά το πρόγραμμα «ROOM18: Το Νέο Αστικό Ξενοδοχείο» (2016) η Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής Δομές προκήρυξε έναν Διεθνή Διαγωνισμού Σχεδιασμού με αντικείμενο το σχεδιασμό ενός εσωτερικού χώρου εστίασης για 8 άτομα, εμβαδού 24-30μ2.
empty alt

Παράδοση κατ’ οίκον από έναν ανατριχιαστικό κλόουν

Για δύο ημέρες η αμερικανική εταιρεία ντόνατς Hurts Donut Company ανάθεσε τις παραδόσεις κατ’ οίκον όχι στο «κλασικό» delivery boy, αλλά στον… Pennywise από το It.
empty alt

Επιτέλους! Το ΑΤΜ μπύρας έγινε πραγματικότητα!

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να απολαμβάνεις ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα μία παγωμένη μπύρα; Ή να μπορείς να πιείς την εν λόγω μπύρα όταν τη θες χωρίς να χρειάζεται να υπομείνεις ουρές και καθυστερήσεις; Μάλλον κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους και οι ιθύνοντες ενός μπαρ στο […]
empty alt

Τα Marks & Spencer Food σε ταξιδεύουν γευστικά στην Ιταλία!

Ο Σεπτέμβριος είναι πλέον εδώ και τα Marks & Spencer Food προτείνουν γεύσεις με ιταλική φινέτσα. Δοκιμάστε σπαγγέτι με λαχταριστή Sause Carbonara, μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη.
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

Στον Καναδά το «τραπεζάκι» στην πίτσα ντελίβερι συνοδεύεται από καρέκλες

Επιτέλους, το πλαστικό αξεσουάρ σαν μικροσκοπικό τραπεζάκι, που συνοδεύει κάθε πίτσα ντελίβερι για να μην ακουμπάει το χαρτόνι στα υλικά της επικάλυψης, έγινε μέρος μιας ολοκληρωμένης τραπεζαρίας.
empty alt

Γιατί «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ»;

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.
Back To Top