Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Το καλύτερο εστιατόριο για… μοναχικούς!

0     

Το καλύτερο εστιατόριο για… μοναχικούς!

Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί, συνάδελφοι, γείτονες, συμμαθητές, τέλος πάντων όσοι γνωρίζετε είναι απασχολημένοι, αλλά εσείς παρόλα αυτά θέλετε να δειπνήσετε και γιατί όχι, αν προκύψει θα γνωρίσετε και νέους φίλους! Λοιπόν ένα εστιατόριο στην Φινλανδία έχει τη λύση.

Ονομάζεται «Take in» εδράζει στο Ελσίνκι και ιδού πώς λειτουργεί: η υπηρεσία ντελίφερι Wolt (λειτουργεί σε Ελλίνκι, Σουηδία και Εσθονία) συνεργάζεται με 20 εστιατόρια από όπου ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει το φαγητό του. Άρα περιμένει στο εστιατόριο την άφιξη του φαγητού που έχει παραγγείλει ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει επαφές με τους άλλους… πεινασμένους που αναμένουν και εκείνοι το δικό τους έδεσμα. Το εστιατόριο δεν διαθέτει κουζίνα, έχει όμως μπαρ το οποίο είναι στη διάθεση των πελατών του ενώ υπάρχει προσωπικό για να κάνει την παραμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Ποιο είναι το συν σε μια τέτοια ιδέα; Αντί να παραγγέλνετε φαγητό από το καναπέ του σπιτιού σας και να το καταναλώνετε μπροστά από την τηλεόραση, έρχεστε σε επαφή με άλλους μοναχικούς… «Θέλουμε να είμαστε κάτι σαν ένα σαλόνι στην πόλη», λέει ο υπεύθυνος της Wolt.