Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Το S.Pellegrino & Acqua Panna στους Χρυσούς Σκούφους 2020

0     

Το S.Pellegrino & Acqua Panna στους Χρυσούς Σκούφους 2020

pellegrino_main

Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino & το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna έδωσαν το δυναμικό «παρών» για 11η χρονιά ως επίσημος χορηγός στους «Χρυσούς Σκούφους». Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπου οι ομάδες των υποψήφιων εστιατορίων, δημοσιογράφοι γεύσης και γευσιγνώστες, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου, αλλά και προσωπικότητες από τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού, απόλαυσαν μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας.

Το dîner de gala δημιουργήθηκε δια χειρός του καλύτερου σεφ στον κόσμο, Mauro Colagreco, ο οποίος τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών από το δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη. Φυσικά, το δείπνο συνόδευσαν το S.Pellegrino με τις εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του και το Acqua Panna με τη βελούδινη γεύση του, τα πιο διάσημα φυσικά μεταλλικά νερά, που πρωταγωνιστούνστην παγκόσμια fine dining σκηνή.

pellegrino_ins

Ο κ. Δημήτρης Χανιόγλου, Business Executive Officer της Nestle Waters, απένειμε βραβείο χορηγού στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας με βαθμολογία 15/20 και 1 Χρυσό Σκούφο. Συγκεκριμένα τα εστιατόρια που βραβεύθηκαν ήταν τα Aleria, CTC και Grande Bretagne Roof Garden.

Κεντρική φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: Γρηγόρης Μανωλέλης Bar/Restaurant Sales Manager Nestlé, Αντώνης Δαμιανάκης Out of home Sales Manager Nestlé, Βαγγέλης Δρίτσας Group Brand Manager Nestlé Waters, Μαρία Γρίφσα Senior Brand Manager Nestlé Waters, Δημήτρης Χανιόγλου Business Executive Officer Nestlé Waters, Νίκος Πράπας, Corporate Sales Director Nestlé