Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino & το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna έδωσαν το δυναμικό «παρών» για 11η χρονιά ως επίσημος χορηγός στους «Χρυσούς Σκούφους».

Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino & το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna έδωσαν το δυναμικό «παρών» για 11η χρονιά ως επίσημος χορηγός στους «Χρυσούς Σκούφους». Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπου οι ομάδες των υποψήφιων εστιατορίων, δημοσιογράφοι γεύσης και γευσιγνώστες, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου, αλλά και προσωπικότητες από τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού, απόλαυσαν μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας.

Το dîner de gala δημιουργήθηκε δια χειρός του καλύτερου σεφ στον κόσμο, Mauro Colagreco, ο οποίος τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών από το δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη. Φυσικά, το δείπνο συνόδευσαν το S.Pellegrino με τις εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του και το Acqua Panna με τη βελούδινη γεύση του, τα πιο διάσημα φυσικά μεταλλικά νερά, που πρωταγωνιστούνστην παγκόσμια fine dining σκηνή.

pellegrino_ins

Ο κ. Δημήτρης Χανιόγλου, Business Executive Officer της Nestle Waters, απένειμε βραβείο χορηγού στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας με βαθμολογία 15/20 και 1 Χρυσό Σκούφο. Συγκεκριμένα τα εστιατόρια που βραβεύθηκαν ήταν τα Aleria, CTC και Grande Bretagne Roof Garden.

Κεντρική φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: Γρηγόρης Μανωλέλης Bar/Restaurant Sales Manager Nestlé, Αντώνης Δαμιανάκης Out of home Sales Manager Nestlé, Βαγγέλης Δρίτσας Group Brand Manager Nestlé Waters, Μαρία Γρίφσα Senior Brand Manager Nestlé Waters, Δημήτρης Χανιόγλου Business Executive Officer Nestlé Waters, Νίκος Πράπας, Corporate Sales Director Nestlé

empty alt

Τρελαίνεσαι για τηγανητές πατάτες;

Το ότι γενικά πρέπει να αποφεύγεις τα τηγανητά το ξέρεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να το τηρήσεις και πάντα βέβαια, ειδικά όταν πρόκειται για τηγανητές πατάτες, ένα φαγητό που λατρεύουν πολλοί ως συνοδευτικό αλλά και ως κυρίως! Όμως, η επιστήμη ήρθε να «χτυπήσει αλύπητα» και […]
empty alt

Είναι λάθος η αποφυγή της γλουτένης;

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, οι άνθρωποι που αποφεύγουν τη γλουτένη, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, ενώ η κατανάλωση περισσότερης γλουτένης μειώνει αυτό τον κίνδυνο.
empty alt

Το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Athens για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το Taste of Athens, ένα γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργανώνεται σε περισσότερες από είκοσι μεγάλες μητροπόλεις του πλανήτη, μεταξύ των οποίων σε εμβληματικά γαστρονομικά spots όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο, το Ντουμπάι, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Χονγκ Κονγκ κ.
empty alt

Αντίο κόκκινο και λευκό, καλώς ήρθες μπλε κρασί!

«Το ροζέ κρασί είναι ξεπερασμένο. Το λευκό και το κόκκινο ανήκουν στους προηγούμενους αιώνες», με αυτή τη φράση το περιοδικό Time μάς συστήνει το… μπλε κρασί, προϊόν μιας ισπανικής εταιρείας.
empty alt

Η νέα τάση; Vegan κρασί!

Με ένα άρθρο που τιτλοφορείται «Vegan κρασί: σύντομα κοντά σας» η Guardian κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στη νέα αυτή τάση, που έρχεται να προστεθεί στις ολοένα περισσότερες διατροφικές επιλογές των vegans (όσων απέχουν από όλα τα ζωικά προϊόντα) στις μέρες μας.
empty alt

Γίνε κι εσύ Master of Dinner με την Barilla, τον Πάνου Ιωαννίδη & την ομάδα του!

Τι είναι αυτό που κάνει ένα δείπνο μοναδικό; Σίγουρα τα εντυπωσιακά και νόστιμα πιάτα αλλά είναι αυτό αρκετό; Ποιο είναι το κατάλληλο κρασί για το μενού; Πως θα ετοιμάσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την περίσταση; Εάν έχεις όλες αυτές τις απορίες, τώρα η Barilla είναι εδώ για […]
empty alt

Tα 5 νέα συναρπαστικά προϊόντα ρυζιού Uncle Ben’s

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος: 80 χρόνια και του πουλιού το γάλα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα, αναζητά με μεράκι τα πιο εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και μοιράζεται με όλους όσοι την εμπιστεύονται καθημερινά, την ίδια αγάπη για ποιότητα, ποικιλία και ανώτερη γεύση.
Back To Top