Μέτρια   Μερίδες : 2   05.00-10.00  

Το γενοβέζικο ψωμί που έχει βρει την θέση του στις κουζίνες του κόσμου.

Υλικά:

600 γρ. αλεύρι 55%

400 γρ. νερό

25 γρ. μαγιά

140 γρ. ελαιόλαδο

15 γρ. αλάτι

20 γρ. ζάχαρη

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα δουλεύουμε στο ζυμωτήριο. Το μείγμα πρέπει να είναι πολύ μαλακό. Παίρνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και ρίχνουμε ελαιόλαδο. Βγάζουμε από το ζυμωτήριο το μείγμα και το απλώνουμε πάνω στο ταψί ανοίγοντάς το σιγά σιγά ώστε να γεμίσει το ταψί. Ρίχνουμε από πάνω ελαιόλαδο και το αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο. Στη συνέχεια με τα δάχτυλα το τρυπάμε και ρίχνουμε από πάνω χοντρό αλάτι. Ψήνουμε στους 180° για 20 -25 λεπτά.

empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Ριζότο με μετσοβόνε, φυστίκι και καρυδόψιχα

Να τι συμβαίνει όταν ένα ριζότο συναντά γευστικούς ξηρούς καρπούς.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
Back To Top