Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.

Υλικά:

400 γρ. γαρίδες καθαρισμένες με την ουρά

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Χυμό και ζεστ από 1 λεμόνι

1 μεγάλο πεπεροντσίνο λεπτοκομμένο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. κόλιανδρο φρέσκο τριμμένο

Οδηγίες:

Κάνουμε μία μαρινάτα μαζί με το σκόρδο, το πεπεροντσίνο το ζεστ και το χυμό λεμονιού. Βάζουμε μέσα τις γαρίδες και τις αφήνουμε μέσα για 1 ώρα περίπου. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι, σουρώνουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε για 2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με τη μαρινάτα, ανακατεύουμε και τελειώνουμε με το κόλιανδρο.

empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Χοιρινό με κάστανα

Ιδανική και απολαυστική συνταγή για γιορτινά τραπέζια. 
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Σαλάτα με λαχανικά και καλαμπόκι

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.
empty alt

Σαλάτα με καπνιστή ρέγγα

Έντονη και πικάντικη γεύση σε αυτή την ξεχωριστή σαλάτα που μπορεί να πάρει και το ρόλο του ορεκτικού.
empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
Back To Top