Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.

Υλικά:

400 γρ. γαρίδες καθαρισμένες με την ουρά

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Χυμό και ζεστ από 1 λεμόνι

1 μεγάλο πεπεροντσίνο λεπτοκομμένο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. κόλιανδρο φρέσκο τριμμένο

Οδηγίες:

Κάνουμε μία μαρινάτα μαζί με το σκόρδο, το πεπεροντσίνο το ζεστ και το χυμό λεμονιού. Βάζουμε μέσα τις γαρίδες και τις αφήνουμε μέσα για 1 ώρα περίπου. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι, σουρώνουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε για 2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με τη μαρινάτα, ανακατεύουμε και τελειώνουμε με το κόλιανδρο.

empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Πικάντικη «Ελληνική πίτσα» με μελιτζάνα

Παραγγείλτε την πιο made in Greece πίτσα που φτιάξατε ποτέ! 
empty alt

Linguine με καβούρι, σολομό και λεμόνι

Πέννες με ιδιαίτερη γεύση που χάρη στον ωραίο συνδιασμό του καβουριού και του σολομού.
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Μαρμελάδα μανταρίνι

Ασυνήθιστη και με υπέροχο άρωμα μανταρινιού. 
empty alt

Μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο

Το σπίτι θα μοσχομυρίσει με τις μυρωδιές που θα αναδυθούν. 
empty alt

Σκαλοπίνια με ροζ πιπέρι

Ιδιαίτερη γευστική πρόταση που θα δώσει διαφορετική όψη στο τραπέζι σας.
Back To Top