Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 

Υλικά:

½ κιλό βοδινό κρέας κομμένο σε κυβάκια

2 κ.σ. αλεύρι που έχουμε ανακατέψει με μία πρέζα αλάτι και πιπέρι

Ελαιόλαδο

200 γρ. κρεμμύδια κοκκάρια

400 γρ. ζωμό βοδινό

375 γρ. μπύρα μαύρη

2 φύλλα δάφνη

1 κλωνάρι θυμάρι

850 γρ. φασόλια κόκκινα βρασμένα και σουρωμένα

200 γρ. μανιτάρια μικρά Champignon

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αλευρώνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο από όλες τις μεριές. Βγάζουμε το κρέας ύστερα από την κατσαρόλα και το κρατάμε στην άκρη. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια, τα τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά και ρίχνουμε μέσα πάλι το κρέας. Τα αφήνουμε όλα μαζί να τσιγαριστούν για 5 λεπτά και ρίχνουμε ύστερα το ζωμό, τη μπύρα και όλα τα μυρωδικά. Μόλις ξεκινήσει να βράζει χαμηλώνουμε σε μέτρια θερμοκρασία και καπακώνουμε. Αφήνουμε να βράσει για 2 ώρες. Στη μιάμιση ώρα έχουμε προσθέσει τα φασόλια και τα μανιτάρια. Είναι έτοιμο μόλις πήξει.

empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Χοιρινό με κάστανα

Ιδανική και απολαυστική συνταγή για γιορτινά τραπέζια. 
empty alt

Ριζότο με αχλάδια και gorgonzola

Ριζότο συνδυασμένο με αχλάδι προσφέρει ένα διαφορετιό πιάτο στο τραπέζι, με ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Λαιμός χοιρινός στην κατσαρόλα με κανέλα

Η κανέλα δίνει το άρωμά της στο χοιρινό και απογειώνεται η γεύση του.
Back To Top