Εύκολη   Μερίδες : 1   12.31-15.00  

Ένα ιδιαίτερο και οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

120 γρ. μορταδέλα

30 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο τριμμένο

2 κ.σ. πούδρα αμυγδάλου

40 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

1 αυγό

20 γρ. milner τυρί τριμμένο

15 γρ. ασπράδι αυγού

3 κ.σ. σουσάμι

250 ml καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε την πούδρα από τα φιστίκια μαζί με το ασπράδι και το milner μέχρι να γίνει μία κρέμα. Περνάμε τη μορταδέλα στο μίξερ μαζί με την πούδρα αμυγδάλου και το κεφαλοτύρι και τα ανακατεύουμε μαζί με το αυγό. Κάνουμε με το πρώτο μείγμα 5 μικρά μπαλάκια σαν φουντούκι και από πάνω βάζουμε το άλλο μείγμα με τη μορταδέλα και τα πλάθουμε μπάλες. Τα περνάμε από το σουσάμι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

empty alt

Κοτόπουλο με σκόρδο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ισπανικής κουζίνας.
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Σαλιγκάρια με άγρια χόρτα και μπαχαρικά

Μαζέψτε τα μετά τη βροχή και αρωματίστε τα με λιχουδιές της φύσης.
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Νιόκι πατάτας με πορτοκάλι

Παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας το οποίο μπορούμε να βρούμε σε διάφορες παραλλαγές. 

Back To Top