Εύκολη   Μερίδες : 1   12.31-15.00  

Ένα ιδιαίτερο και οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

120 γρ. μορταδέλα

30 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο τριμμένο

2 κ.σ. πούδρα αμυγδάλου

40 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

1 αυγό

20 γρ. milner τυρί τριμμένο

15 γρ. ασπράδι αυγού

3 κ.σ. σουσάμι

250 ml καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε την πούδρα από τα φιστίκια μαζί με το ασπράδι και το milner μέχρι να γίνει μία κρέμα. Περνάμε τη μορταδέλα στο μίξερ μαζί με την πούδρα αμυγδάλου και το κεφαλοτύρι και τα ανακατεύουμε μαζί με το αυγό. Κάνουμε με το πρώτο μείγμα 5 μικρά μπαλάκια σαν φουντούκι και από πάνω βάζουμε το άλλο μείγμα με τη μορταδέλα και τα πλάθουμε μπάλες. Τα περνάμε από το σουσάμι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Angel cake χωρίς ζάχαρη με λεμόνι

Βγάζουμε τη ζάχαρη αλλά έμεινε η ίδια γλύκα.
empty alt

Κροκέτες πατάτας

Το σνακ που όλοι θα λατρέψουν σε πάρτι, συγκεντρώσεις και όχι μόνο...
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Pizza muffins

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφορά στα muffin με γεύση pizza
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
Back To Top