Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Φτιάξτε το για να δώσετε μία έξτρα γεύση στις σαλάτες σας, το ρύζι και τις σούπες.

Υλικά:

Για 100 γρ. gomasio χρειάζεται

  • 1 κουτάλι αλάτι
  • 7 κουταλιές σουσάμι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τοστάρουμε το σουσάμι ελαφρά (να μην πικρίσει). Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε το αλάτι και μόλις έχει γίνει σαν πούδρα προσθέτουμε το σουσάμι και τα χτυπάμε μαζί μέχρι να γίνουν σαν πούδρα όχι πολύ ψιλή (να λαδώνει λίγο). Είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσουμε αμέσως. Μπορούμε να το κρατήσουμε κλειστό σε ένα βάζο στο ψυγείο για μία εβδομάδα το πολύ.

Το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε γεύση  στις σαλάτες, τα λαχανικά και το ρύζι.

empty alt

Σάλτσα καυτερή

Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τις πικάντικες γεύσεις.
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς και πεπεροντσίνο

Μια μακαρονάδα απευθείας από τη θάλασσα!
empty alt

Carne alla pizzaiola

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.
empty alt

Πεσκανδρίτσα γκρατινέ με πατάτες

Πεσκανδρίτσα στο φούρνο με πατάτες, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα λατρέψουν και οι μικροί μας φίλοι!
empty alt

Μπεσαμέλ gluten free

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.
Back To Top