Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!

Υλικά:

2 μεγάλα αβοκάντο πολύ ώριμα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 μικρό κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι

1 πρέζα πεπεροντσίνο

Αλάτι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και ξεκινάμε να χτυπάμε στο μίξερ το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο. Ύστερα προσθέτουμε το αβοκάντο μαζί με το χυμό λεμόνι και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε την υφή από τη μαγιονέζα.

empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Ρολό με nutella

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
Back To Top