Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Μαγιονέζα από αβοκάντο

0     

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Βαθμός Δυσκολίας
  1
Μερίδες
  2
Ώρα μαγειρέματος
  10πμ-12:30μμ
ΑβοκάντοΕλαιόλαδοΚρεμμύδιΛεμόνιΠεπεροντσίνο

Υλικά

2 μεγάλα αβοκάντο πολύ ώριμα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 μικρό κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι

1 πρέζα πεπεροντσίνο

Αλάτι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και ξεκινάμε να χτυπάμε στο μίξερ το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο. Ύστερα προσθέτουμε το αβοκάντο μαζί με το χυμό λεμόνι και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε την υφή από τη μαγιονέζα.