Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 

Υλικά:

200 γρ. ρύζι jasmin

1 ματσάκι με αρωματικά βότανα ψιλοκομμένα (βασιλικό, μαντζουράνα, μαϊντανό, θυμάρι και εστραγκόν)

4 φιλέτα μπακαλιάρο (των 100 γρ.)

50 γρ. φρυγανιά τριμμένη

Ζεστ από 1 λεμόνι τριμμένο

400 γρ. σπαράγγια βρασμένα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε και βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες. Του βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αρωματίζουμε με το ζεστ από το λεμόνι. Περνάμε τα φιλέτα από τα βότανα, το ελαιόλαδο και τη φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς. Σε ένα πιάτο βάζουμε το ρύζι, επάνω το φιλέτο ψαριού και δίπλα τα σπαράγγια. Γαρνίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο.

empty alt

Βακαλάος κατσαρόλας (Από την χώρα των Βάσκων)

Απο΄τη χώρα των βάσκων στο πιάτο σας.
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
empty alt

Μπάρες δημητριακών με μπανάνα

Εξαιρετική επιλογή για γρήγορο σνακ χωρίς ζάχαρη. Αν θέλουμε μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη μπανάνα με βρώμη.
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 
empty alt

Κροκέτα κοτόπουλο

Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
empty alt

Fusilli με πράσινη σάλτσα από ανθότυρο και αρακά

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...
Back To Top