Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 

Υλικά:

200 γρ. ρύζι jasmin

1 ματσάκι με αρωματικά βότανα ψιλοκομμένα (βασιλικό, μαντζουράνα, μαϊντανό, θυμάρι και εστραγκόν)

4 φιλέτα μπακαλιάρο (των 100 γρ.)

50 γρ. φρυγανιά τριμμένη

Ζεστ από 1 λεμόνι τριμμένο

400 γρ. σπαράγγια βρασμένα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε και βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες. Του βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αρωματίζουμε με το ζεστ από το λεμόνι. Περνάμε τα φιλέτα από τα βότανα, το ελαιόλαδο και τη φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς. Σε ένα πιάτο βάζουμε το ρύζι, επάνω το φιλέτο ψαριού και δίπλα τα σπαράγγια. Γαρνίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο.

empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Χρωματιστά ζελεδάκια φρούτων

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
empty alt

Αγκινάρες γιαχνί

Υγιεινό και απολαυστικό πιάτο που δίνει χρώμα και πλούσια γεύση στο τραπέζι.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
Back To Top