Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 

Υλικά:

200 γρ. ρύζι jasmin

1 ματσάκι με αρωματικά βότανα ψιλοκομμένα (βασιλικό, μαντζουράνα, μαϊντανό, θυμάρι και εστραγκόν)

4 φιλέτα μπακαλιάρο (των 100 γρ.)

50 γρ. φρυγανιά τριμμένη

Ζεστ από 1 λεμόνι τριμμένο

400 γρ. σπαράγγια βρασμένα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε και βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες. Του βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αρωματίζουμε με το ζεστ από το λεμόνι. Περνάμε τα φιλέτα από τα βότανα, το ελαιόλαδο και τη φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς. Σε ένα πιάτο βάζουμε το ρύζι, επάνω το φιλέτο ψαριού και δίπλα τα σπαράγγια. Γαρνίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο.

empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.
empty alt

Μπουκιές με αμύγδαλα και μαρμελάδα βερύκοκο

Μπαλίτσες από βερίκοκο για παιχνίδια γεύσης.
empty alt

Κρέμα από κάσιους

Πεντανόστιμη κρέμα από κάσιους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα, σως για σαλάτες, σάλτσα για ζυμαρικά κ.ά.
empty alt

Σαλάτα με λαχανικά και καλαμπόκι

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.
empty alt

Αλμυροί λουκουμάδες

Λαχταριστοί αλμυροί λουκουμάδες με ελιές και λιαστή ντομάτα.
empty alt

Ρολό από κιμά αρωματισμένο με πορτοκάλι

Το ρολό από κιμά είναι και θα είναι πάντα ιδανική πρόταση για φαγητό στο σπίτι με φίλους.
empty alt

Ελιόψωμο

Απολαυστικό ακόμα και σκέτο!
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
Back To Top