Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.

Υλικά:

40 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

40 γρ. γάλα

1 κ.γ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. σόδα μαγειρική

Για τη γέμιση

2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

30 γρ. mozzarella

5-6 κάπαρη

2 φύλλα βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το γάλα, τη σόδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Αυτό το μείγμα το μοιράζουμε σε 2 φλιτζάνια. Από πάνω βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας και τη mozzarella και ψήνουμε στα μικροκύματα στα 800W για 2 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί μέσα στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά, βγάζουμε και γαρνίρουμε με το βασιλικό και την κάπαρη.

empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Back To Top