Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.

Υλικά:

40 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

40 γρ. γάλα

1 κ.γ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. σόδα μαγειρική

Για τη γέμιση

2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

30 γρ. mozzarella

5-6 κάπαρη

2 φύλλα βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το γάλα, τη σόδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Αυτό το μείγμα το μοιράζουμε σε 2 φλιτζάνια. Από πάνω βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας και τη mozzarella και ψήνουμε στα μικροκύματα στα 800W για 2 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί μέσα στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά, βγάζουμε και γαρνίρουμε με το βασιλικό και την κάπαρη.

empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Ριζότο του ψαρά

Θαλασσινή αύρα σε ένα πιάτο που θα σας ανταμείψει με την γεύση του.
empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Carpaccio από σολομό με μήλο

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
empty alt

Γεμιστή πατάτα με θαλασσινά

Η πατάτα αποκτά την αίγλη και την γεύση που της αξίζει με θαλασσινά.
empty alt

Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι

Μια βόλτα από το μανάβη και φρέσκα φρούτα κατευθείαν στο πιάτο σας.
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
Back To Top