Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 

Υλικά:

4 λαβράκια (200-300 γραμμ. το καθένα)

400 γραμμ. άγρια μανιτάρια του βουνού, καθαρισμένα, κομμένα σε χοντρές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένο, σε φετούλες

1 μικρό ματσάκι μυρώνια

ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίστε τα ψάρια, αλείψτε τα με λάδι, αλατοπιρώστε τα και μοιράστε στην κοιλιά τους το σκόρδο και ένα κλωναράκι μυρώνι. Ψιλοκόψτε το υπόλοιπο μυρώνι. Κόψτε τέσσερα μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα. Τοποθετήστε πάνω στο κάθε κομμάτι από ένα ψάρι, απλώστε πάνω τους τα μανιτάρια και το ψιλοκομμένο μυρώνι. Αλατοπιρώστε και ραντίστε ελαφρά με λάδι και τυλίξτε τα καλά σε πακετάκια σαν καραμέλες. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 12-15’. Σερβίρετε το ψάρι μέσα στη λαδόκολλα, αφού την ανοίξετε προσεκτικά για να διατηρήσει το σχήμα της καραμέλας.

empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Spring rolls με γαρίδες και λαχανικά

Υγιεινά spring rolls στο φούρνο, αν θέλετε να μεταφερθείτε για λίγο στις παραδόσεις της Κινέζικης κουζίνας.
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Ριζότο με ρόδι

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
Back To Top