Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 

Υλικά:

4 λαβράκια (200-300 γραμμ. το καθένα)

400 γραμμ. άγρια μανιτάρια του βουνού, καθαρισμένα, κομμένα σε χοντρές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένο, σε φετούλες

1 μικρό ματσάκι μυρώνια

ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίστε τα ψάρια, αλείψτε τα με λάδι, αλατοπιρώστε τα και μοιράστε στην κοιλιά τους το σκόρδο και ένα κλωναράκι μυρώνι. Ψιλοκόψτε το υπόλοιπο μυρώνι. Κόψτε τέσσερα μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα. Τοποθετήστε πάνω στο κάθε κομμάτι από ένα ψάρι, απλώστε πάνω τους τα μανιτάρια και το ψιλοκομμένο μυρώνι. Αλατοπιρώστε και ραντίστε ελαφρά με λάδι και τυλίξτε τα καλά σε πακετάκια σαν καραμέλες. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 12-15’. Σερβίρετε το ψάρι μέσα στη λαδόκολλα, αφού την ανοίξετε προσεκτικά για να διατηρήσει το σχήμα της καραμέλας.

empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Σπαγγέτι cacio pepe (τυρί και πιπέρι)

Η υπεροχή της γεύσης και της ευκολίας μόνο με τρια υλικά, έξυπνα συνδυασμένα.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Κενέλ από τυρί quark και σάλτσα από φρούτα

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.
empty alt

Βελουτέ από κολοκυθάκια

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.
empty alt

Spaghetti paglia e fieno

Γεύση από θάλασσα που μεταμορφώνει τα ζυμαρικά.
Back To Top