Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.

Υλικά:

4 αυγά

100 γρ. τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι κόκκινο λεπτοκομμένο

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη Julien

300 γρ. μαύρα φασόλια βρασμένα

1 κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκια

2 ντομάτες κομμένο σε κυβάκια

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.γ. κόλιανδρο λεπτοκομμένο

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε ύστερα τα φασόλια, το κολοκυθάκι, τις ντομάτες, το σκόρδο, το κόλιανδρο και την πάπρικα και τα τσιγαρίζουμε για λίγο όλα μαζί ώστε να παραμείνουν λίγο τραγανά. Παίρνουμε τα 4 ραμεκίν και μοιράζουμε τη γέμιση στα τέσσερα μπολάκια. Κάνουμε μέσα σε κάθε γέμιση μία λακκούβα και ρίχνουμε από 1 αυγό στην κάθε μία. Βάζουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί, να κάνει μία κρούστα και να ψηθεί το αυγό μέσα.

empty alt

Πέννες με pesto από φυστίκι

Μια συνταγή... pesto και έγινε.
empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Καναπεδάκια με αχλάδι και γκοργκονζόλα

Να πως τα αχλάδια παίρνουν την θέση του ορεκτικού στο τραπέζι σας.
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.
empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.

Back To Top