Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.

Υλικά:

4 αυγά

100 γρ. τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι κόκκινο λεπτοκομμένο

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη Julien

300 γρ. μαύρα φασόλια βρασμένα

1 κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκια

2 ντομάτες κομμένο σε κυβάκια

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.γ. κόλιανδρο λεπτοκομμένο

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε ύστερα τα φασόλια, το κολοκυθάκι, τις ντομάτες, το σκόρδο, το κόλιανδρο και την πάπρικα και τα τσιγαρίζουμε για λίγο όλα μαζί ώστε να παραμείνουν λίγο τραγανά. Παίρνουμε τα 4 ραμεκίν και μοιράζουμε τη γέμιση στα τέσσερα μπολάκια. Κάνουμε μέσα σε κάθε γέμιση μία λακκούβα και ρίχνουμε από 1 αυγό στην κάθε μία. Βάζουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί, να κάνει μία κρούστα και να ψηθεί το αυγό μέσα.

empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Bucatini με γαρίδες, κολοκυθάκια και φιστίκι

Μία εναλλακτική πρόταση για συνταγή ζυμαρικών όπου συνδυάζονται τέλεια τα θαλασσινά μαζί με λαχανικά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
empty alt

Κρέμα από φρούτα με μέλι

Τονωτικό και συγχρόνως ερωτικά θρεπτικό!
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
empty alt

Λαζάνια με ραγού από αρνί

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία μερίδα λαζάνια φτιαγμένα με πλούσιο ραγού από αρνί, λαχανικά και τυριά;
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.

Back To Top