Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.

Υλικά:

  • 240 γρ. κους κους από καλαμπόκι προβρασμένο
  • 400 γρ. μύδια
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη τετραγωνάκια
  • 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη τετραγωνάκια
  • 200 γρ. φασολάκια
  • 1 εσαλότ
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Βράζουμε τα φασολάκια al dente και σε ένα άλλο τηγάνι ανοίγουμε τα μύδια μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Βράζουμε το κους κους σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αντί για νερό προσθέτουμε το νερό από τα μύδια. Ζεσταίνουμε το κους κους σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε μέσα τις πιπεριές, τα φασολάκια, το εσαλότ, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και πριν σερβίρουμε βάζουμε από πάνω τα μύδια που έχουμε κρατήσει ζεστά.

 

empty alt

Φιλέτο ψάρι με μέλι και αρωματικά

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Χταποδάκια με ρεβίθια

Μαγειρέψτε χταποδάκι μαζί με ρεβίθια. Ο συνδυασμός αυτός θα απογειώσει το πιάτο σας.
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Spaghetti με σολομό καπνιστό

Το ιδιαίτερο ζυμαρικό σε πλούσια γεύση απο σολoμο.
empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
Back To Top