Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.

Υλικά:

600 γρ. πατάτες

150 γρ. μανιτάρια champignon de Paris κομμένα σε φέτες

100 γρ. φουντούκια ψημένα

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βράζουμε τις πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια με λίγο νερό και αλάτι χοντρό. Μόλις είναι έτοιμες σβήνουμε τη φωτιά κρατώντας τες με το νερό τους.  Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το μαϊντανό. Αφήνουμε στην άκρη 2 κουταλιές για τη γαρνιτούρα και το υπόλοιπο το ρίχνουμε μέσα στις πατάτες. Αντίστοιχα κρατάμε 2 κουταλιές ψημένα φουντούκια για το γαρνίρισμα και τα υπόλοιπα τα ρίχνουμε και αυτά στην κατσαρόλα με τις πατάτες. Ανακατεύουμε σε μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα ώστε να αποκτήσουμε μία βελουτέ υφή για τη σούπα μας. Μεταφέρουμε στο πιάτο γαρνίροντας με τα μανιτάρια και τα φουντούκια που έχουμε κρατήσει και λίγο ωμό ελαιόλαδο από πάνω.

empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και καλαμάρια

Και θαλασσινά και ζυμαρικά σε ένα!
empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Ταλιατέλες με βασιλικό

Σουρώστε τα ζυμαρικά και αφήστε τη σάλτσα να «δέσει» το όνειρο. 
Back To Top