
Βαθμός Δυσκολίας
1
1
Μερίδες
18
18
Ώρα μαγειρέματος
9μμ-5πμ
9μμ-5πμ
Υλικά
175 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα
60 γρ. βούτυρο κλαριφιέ
60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
60 γρ. μαύρη ζάχαρη
10 γρ. υγρή βανίλια
Οδηγίες
Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Παίρνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα περνάμε στο μπλέντερ να γίνουν σαν πάστα. Μέσα εκεί προσθέτουμε το μείγμα με τη σοκολάτα και ξαναχτυπάμε μέχρις ότου να έχουμε μία κρέμα που να μοιάζει με μερέντα.