Εύκολη   Μερίδες : 18   21.01-04.59  

Υπάρχει κάποιος που δε λατρεύει τη πραλίνα;

Υλικά:

175 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα

60 γρ. βούτυρο κλαριφιέ

60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

60 γρ. μαύρη ζάχαρη

10 γρ. υγρή βανίλια

Οδηγίες:

Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Παίρνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα περνάμε στο μπλέντερ να γίνουν σαν πάστα. Μέσα εκεί προσθέτουμε το μείγμα με τη σοκολάτα και ξαναχτυπάμε μέχρις ότου να έχουμε μία κρέμα που να μοιάζει με μερέντα.

empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Ριζότο με μετσοβόνε, φυστίκι και καρυδόψιχα

Να τι συμβαίνει όταν ένα ριζότο συναντά γευστικούς ξηρούς καρπούς.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
Back To Top