Εύκολη   Μερίδες : 8   10.01-12.30  

Αγαπημένο γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Υλικά:

1 ποτήρι νερού ρύζι γλασέ

1 λίτρο γάλα

1 ½ λίτρο νερό

100 γρ. βούτυρο φρέσκο

70 γρ. ζάχαρη

1 βανίλια

Κανέλα

Οδηγίες:

Βράζουμε το ρύζι μέχρι να πιει το νερό του. Ρίχνουμε ύστερα το γάλα, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε συνεχώς με μία ξύλινη κουτάλα προσέχοντας να μην αρπάξει στον πάτο το γάλα. Μόλις ξεκινήσει να πήζει και να γίνεται κρέμα ρίχνουμε τη βανίλια και το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις πήξει και γίνει σαν κρέμα αποσύρουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε σε μπολάκια. Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.

 

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Σαλάτα με πεπόνι και μοτσαρέλα

Η απόλυτη αρμονία τυριού, αλλαντικού και φρούτου σε μια σαλάτα.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Φιλετάκια από μπακαλιάρο με σπανάκι

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
Back To Top