Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα

Υλικά:

150 γρ. καλαμποκάλευρο

3 αυγά

1 πρέζα αλάτι

5 ml βανίλια υγρή

200 γρ. νερό

100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε σταγόνες

100 γρ. σταφίδα

100 γρ. καρυδόψιχα

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι, τα αυγά, τη βανίλια και το νερό μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε τη σοκολάτα, τη σταφίδα και την καρυδόψιχα και ανακατεύουμε. Με αυτό το μείγμα πλάθουμε σε κεφτεδάκια και τα πλακώνουμε με τον πάτο ενός ποτηριού για να σχηματιστούν ομοιόμορφα μπισκότα. Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσό χρώμα.

empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Φακές με ρύζι

Το αγαπημένο μας φακόρυζο δεν είναι μόνο γευστικότατο αλλά και εξαιρετική πηγή σιδήρου και θρεπτικών συστατικών.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
Back To Top