Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Το νόστιμο λαχανικό ταιριάζει άψογα με το ζαμπόν και τη μπεσαμέλ.

Υλικά:

8 μεγάλες φέτες άπαχο ζαμπόν

500 γραμμ. ψιλοκομμένο σέλινο

1 κ.σ. ελαιόλαδο

2 αυγά, χτυπημένα

1 φλιτζ. μπεσαμέλ

1/2 φλιτζ. τριμμένο τυρί

Τριμμένο τυρί για πασπάλισμα

Οδηγίες:

Σοτάρετε το σέλινο στο λάδι. Μόλις κρυώσει, ανακατέψτε το με τη μπεσαμέλ, τα αυγά, αλατοπίπερο και το τυρί.

Μοιράστε το μείγμα σέλινου πάνω στις φέτες ζαμπόν και τυλίξτε τις σε ρολό. Βάλτε τις σε ένα πιρέξ, πασπαλίστε με τυρί και σκεπάστε το πιρέξ με αλουμινόχαρτο για να μη χάσει το ζαμπόν την υγρασία του καθώς θα ψήνεται. Ψήστε τα ρολά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 30΄.

empty alt

Τράιφλ με μπράουνις

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Τυροκροκέτες

Η απόλυτα γευστική "συνάντηση" των αγαπημένων τυριών.
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
Back To Top