Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τα φρούτα μπαίνουν στο τραπέζι για να δώσουν γεύση στη σαλάτα σας.

Υλικά:

1 λόλο ρόσο

1 τροκαντέρο

1 μήλο κόκκινο

1 μήλο πράσινο

1 αχλάδι κίτρινο (κάιζερ)

1 κ.σ. σταφίδα ξανθή

4 φέτες ψωμί μπαγκέτας

200 γρ. τυρί καμαμπέρ ή μπρι

30 γρ. φιστίκια αιγίνης καβουρδισμένα

2 κ.σ. ξύδι μήλο

1 κ.σ. τζιν

8 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από ½ λεμόνι

Οδηγίες:

Πλένουμε τις σαλάτες και τις κόβουμε με το χέρι. Βάζουμε τις σταφίδες μέσα σε νερό χλιαρό να μαλακώσουν. Παίρνουμε το ψωμί, το περνάμε σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο μέχρι να γίνει τραγανό. Κόβουμε το καμαμπέρ σε κομμάτια. Παίρνουμε τα φρούτα μαζί με τη φλοίδα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες περνώντας τα με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Με τα υπόλοιπα υλικά κάνουμε μία βινεγκρέτ ανακατεύοντας σε ένα μπολ το ξύδι, το τζιν και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε τα λαχανικά και τα φρούτα και ρίχνουμε τη βινεγκρέτ. Το απλώνουμε σε ένα πιάτο, από πάνω ρίχνουμε τα κομμάτια από το τυρί και δίπλα βάζουμε το ψωμί.

empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Σπαγγέτι με γαρίδες και pesto

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
Back To Top