Εύκολη   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Τα φρούτα δίνουν χρώμα και διαφορετική γεύση στην σαλάτα σας.

Υλικά:

1 μαρούλι

12 δαμάσκηνα μαλακά (κομμένα στα τέσσερα)

2 μήλα πράσινα

2 κ.σ. μέλι

4 κ.σ. χυμό λεμόνι

6 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. λιναρόσπορο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Πλένουμε το μαρούλι και το κόβουμε με το χέρι. Πλένουμε και τα μήλα και τα κόβουμε σε φέτες μαζί με τη φλοίδα περνώντας τα με λίγο από το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Σε ένα μπολάκι βάζουμε το μέλι, τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα τα δαμάσκηνα και τα αφήνουμε για 15 λεπτά να μαριναριστούν. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το μαρούλι, τα μήλα, τα δαμάσκηνα, το λιναρόσπορο και ρίχνουμε από πάνω τη μαρινάτα.

empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο

Το σπίτι θα μοσχομυρίσει με τις μυρωδιές που θα αναδυθούν. 
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
Back To Top