Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 

Υλικά:

4 φιλέτα ροφό των 200 γρ.

1 κλωνάρι σέλινο κομμένο σε ροδέλες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 λεμόνι κομμένο στη μέση

Χυμό από 1 λεμόνι

2 πεπεροντσίνο

1 φύλλο δάφνη

½ ποτήρι ξύδι λευκό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε μέσα το κρεμμύδι, το σέλινο, το λεμόνι που έχουμε κόψει στη μέση και το ψάρι. Βράζουμε για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά. Σε ένα μπολ φτιάχνουμε τη σάλτσα. Βάζουμε μέσα το σκόρδο, τα πεπεροντσίνο, τη δάφνη, το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε το ψάρι από την κατσαρόλα και ρίχνουμε επάνω τη μαρινάτα. Αφήνουμε για μία ώρα να πάρει γεύση και σερβίρουμε.

empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Σαρδέλα γεμιστή

Οι ταπεινές σαρδέλες σε μια υπέροχη συνταγή για ένα ωραίο ορεκτικό.
empty alt

Σαλάτα με κριθαράκι και λαχανικά

Μια εναλλακτική σαλάτα που τα υλικά της μπορούν να την κάνουν και κυρίως "ελαφρύ" γεύμα.
empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
Back To Top