Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 

Υλικά:

4 φιλέτα ροφό των 200 γρ.

1 κλωνάρι σέλινο κομμένο σε ροδέλες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 λεμόνι κομμένο στη μέση

Χυμό από 1 λεμόνι

2 πεπεροντσίνο

1 φύλλο δάφνη

½ ποτήρι ξύδι λευκό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε μέσα το κρεμμύδι, το σέλινο, το λεμόνι που έχουμε κόψει στη μέση και το ψάρι. Βράζουμε για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά. Σε ένα μπολ φτιάχνουμε τη σάλτσα. Βάζουμε μέσα το σκόρδο, τα πεπεροντσίνο, τη δάφνη, το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε το ψάρι από την κατσαρόλα και ρίχνουμε επάνω τη μαρινάτα. Αφήνουμε για μία ώρα να πάρει γεύση και σερβίρουμε.

empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Βινεγκρέτ μουστάρδας

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.
empty alt

Ρολό από κιμά αρωματισμένο με πορτοκάλι

Το ρολό από κιμά είναι και θα είναι πάντα ιδανική πρόταση για φαγητό στο σπίτι με φίλους.
empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
Back To Top