Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 

Υλικά:

4 φιλέτα ροφό των 200 γρ.

1 κλωνάρι σέλινο κομμένο σε ροδέλες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 λεμόνι κομμένο στη μέση

Χυμό από 1 λεμόνι

2 πεπεροντσίνο

1 φύλλο δάφνη

½ ποτήρι ξύδι λευκό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε μέσα το κρεμμύδι, το σέλινο, το λεμόνι που έχουμε κόψει στη μέση και το ψάρι. Βράζουμε για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά. Σε ένα μπολ φτιάχνουμε τη σάλτσα. Βάζουμε μέσα το σκόρδο, τα πεπεροντσίνο, τη δάφνη, το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε το ψάρι από την κατσαρόλα και ρίχνουμε επάνω τη μαρινάτα. Αφήνουμε για μία ώρα να πάρει γεύση και σερβίρουμε.

empty alt

Παθιασμένες μπουκίτσες με σολομό

Το πάθος ανοίγει με την όρεξη...
empty alt

Κοτόπουλο τηγανητό με ανανά

Εξωτική γεύση με κοτόπουλο και ανανά.
empty alt

Πουτίγκα με φράουλες και γιαούρτι

Βάλτε τις φράουλες στο γιαούρτι ή το... αντίστροφο. 
empty alt

Ταλιατέλες με σπαράγγια

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
empty alt

Μακαρόνια με πατάτες και μαϊντανό

Ένα πιάτο ζυμαρικών εύκολο, οικονομικό και πεντανόστιμο. 
Back To Top