Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 

Υλικά:

2 κ.σ. ελαιόλαδο

6 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες

1 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί

1 κ.γ. ζάχαρη

60 γρ. μαύρες ελιές κομμένες στη μέση χωρίς κουκούτσι

4 φιλέτα ψαριού (150 γρ. το καθένα, τόνος, πέρκα, σφυρίδα)

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις ντομάτες για 1 λεπτό ή ώσπου να αρχίσουν να μαλακώνουν χωρίς να χάσουν το σχήμα τους. Προσθέτουμε το ξύδι από κρασί, τη ζάχαρη και τις ελιές και βράζουμε για 1-2 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε τα φιλέτα ψαριού για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθός τους. Ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε στα πιάτα. Ακουμπάμε επάνω από ένα φιλέτο ψαριού και σερβίρουμε με βρασμένες πατάτες ή ζυμαρικά

empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Κοτόπουλο με σκόρδο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ισπανικής κουζίνας.
empty alt

Σαλάτα με ψητά λαχανικά και παρμεζάνα

Ενα εντυπωσιακό πιάτο που μπορεί να σταθεί και ως σαλάτα και ως ορεκτικό.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Crazy κέικ

Πολύ αφράτο κέικ για όλη την οικογένεια. Θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά.

Back To Top