Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα

Υλικά:

400 γρ. ρύζι thai βρασμένο

200 γρ. τόφου καπνιστό κομμένο τετραγωνάκια

240 γρ. φασόλια κόκκινα προβρασμένα

240 γρ. καλαμπόκι βρασμένο (κονσέρβα)

90 γρ. φύτρες

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

50 γρ. αμύγδαλα φιλέ

ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε καλά το κρεμμύδι, προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα φασόλια, το τόφου και τις φύτρες ίσα για να ζεσταθούν, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ρύζι, τα σοτάρουμε όλα μαζί και γαρνίρουμε με τα αμύγδαλα φιλέ.

empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Σούπα με κάρυ

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 
empty alt

Πολπέτες

Είναι οι "προχωρημένες" τηγανητές πατάτες που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο.
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Κροκέτα κοτόπουλο

Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
Back To Top