Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.

Υλικά:

200 γρ. κρέμα σαντιγί

2 κ.σ. ζάχαρη

1 στικ βανίλια

8-10 μπράουνις

200 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσια ή βατόμουρα

Σιρόπι σοκολάτας

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί με τη βανίλια και τη ζάχαρη. Κόβουμε τα μπράουνις σε μικρά κομματάκια και μοιράζουμε τα μισά σε 4 ποτήρια. Ρίχνουμε από πάνω λίγα κεράσια ή βατόμουρα, περιχύνουμε με λίγο σιρόπι σοκολάτας και από πάνω απλώνουμε το μείγμα της κρέμας. Επαναλαμβάνουμε άλλη μία στρώση με τα μπράουνις, τα φρούτα, το σιρόπι και τελειώνουμε επάνω με την κρέμα. Γαρνίρουμε αν θέλουμε με λίγο κακάο σκόνη. Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσουν και σερβίρουμε.

empty alt

Πανφόρτε σοκολάτας

Αγαπημένο ιταλικό κέικ με ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. 
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Ταλιατέλες με σπαράγγια

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
empty alt

Σούπα με καρότα

Υπέροχη καροτόσουπα με λεπτή γεύση και πλούσια υφή.
empty alt

Ριζότο primavera (ανοιξιάτικο)

Απρόσμενος συνδυασμός θαλασσινών και φρούτων προσφέρει μια γευστική σαλάτα.
Back To Top