Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.

Υλικά:

200 γρ. κρέμα σαντιγί

2 κ.σ. ζάχαρη

1 στικ βανίλια

8-10 μπράουνις

200 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσια ή βατόμουρα

Σιρόπι σοκολάτας

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί με τη βανίλια και τη ζάχαρη. Κόβουμε τα μπράουνις σε μικρά κομματάκια και μοιράζουμε τα μισά σε 4 ποτήρια. Ρίχνουμε από πάνω λίγα κεράσια ή βατόμουρα, περιχύνουμε με λίγο σιρόπι σοκολάτας και από πάνω απλώνουμε το μείγμα της κρέμας. Επαναλαμβάνουμε άλλη μία στρώση με τα μπράουνις, τα φρούτα, το σιρόπι και τελειώνουμε επάνω με την κρέμα. Γαρνίρουμε αν θέλουμε με λίγο κακάο σκόνη. Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσουν και σερβίρουμε.

empty alt

Κανελόνια με ραδίκια και πατάτες

Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά η γεύση τους θα σας αποζημιώσει.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Back To Top