Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Η συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά!

Υλικά:

50 γρ. ρεβίθια

50 γρ. φασόλια

50 γρ. φακές

100 γρ. κρεμμύδι ξερό

Ελαιόλαδο

100 γρ. ντομάτα κομμένη σε κομματάκια

2 κλωνάρια σέλινο λεπτοκομμένο

1 πιπεριά καυτερή λεπτοκομμένη

Ζωμό λαχανικών όσο χρειάζεται

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αφήνουμε για ένα βράδυ τα όσπρια μέσα σε νερό να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σέλινο και την πιπεριά. Προσθέτουμε ύστερα τις ντομάτες και στη συνέχεια τα όσπρια που έχουμε σουρώσει. Σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε 2 κύβους ζωμό λαχανικών, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 1 με 1 ½ ώρα περίπου μέχρι να είναι έτοιμα. Σερβίρουμε με φέτες από ψημένο μαύρο ψωμί με λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Φιλετάκια από μπακαλιάρο με σπανάκι

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Τιραμισού κλασικό

Από τα πιο δημοφιλή ιταλικά γλυκά που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
Back To Top