Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Η συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά!

Υλικά:

50 γρ. ρεβίθια

50 γρ. φασόλια

50 γρ. φακές

100 γρ. κρεμμύδι ξερό

Ελαιόλαδο

100 γρ. ντομάτα κομμένη σε κομματάκια

2 κλωνάρια σέλινο λεπτοκομμένο

1 πιπεριά καυτερή λεπτοκομμένη

Ζωμό λαχανικών όσο χρειάζεται

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αφήνουμε για ένα βράδυ τα όσπρια μέσα σε νερό να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σέλινο και την πιπεριά. Προσθέτουμε ύστερα τις ντομάτες και στη συνέχεια τα όσπρια που έχουμε σουρώσει. Σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε 2 κύβους ζωμό λαχανικών, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 1 με 1 ½ ώρα περίπου μέχρι να είναι έτοιμα. Σερβίρουμε με φέτες από ψημένο μαύρο ψωμί με λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Σολομός με σάλτσα από βασιλικό και μέλι

Μια φίνα και ιδιαίτερη πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Muffin με λεμόνι χωρίς ζάχαρη

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.
empty alt

Κεφτεδάκια από μορταδέλα και ξηρούς καρπούς

Ένα ιδιαίτερο και οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
empty alt

Spaghetti με αντζούγια, ελιές και ντοματίνια κονφί

Μία μακαρονάδα που θα σας εκπλήξει με τη γεύση και τη νοστιμιά της.
empty alt

Κεφτεδάκια με pesto

Αφράτα κεφτεδάκια με μοναδικό άρωμα pesto.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top