Εύκολη   Μερίδες : 3   12.31-15.00  

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση

Υλικά:

½ κιλό σπανάκι baby

300 γρ. παντζάρια

120 γρ. φουά γκα (προαιρετικά)

1 κ.σ. σουσάμι

Για το ντρέσινγκ

Ελαιόλαδο

5 κ.σ. μπαλσάμικο

2 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. μέλι

Αλάτι

Οδηγίες:

Πλένουμε και κόβουμε τα φύλλα των παντζαριών 2 εκατοστά πάνω από το βολβό. Βράζουμε τους βολβούς σε άφθονο αλατισμένο νερό. Μόλις μαλακώσουν, τους βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν, βγάζουμε τη εξωτερική φλούδα και τους κόβουμε στα τέσσερα. Πλένουμε το σπανάκι και κόβουμε τα φύλλα με το χέρι σε χοντρά κομμάτια. Βάζουμε τα παντζάρια και το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ. Κόβουμε το φουά γκρα σε κυβάκια και το ρίχνουμε μέσα στη σαλάτα μαζί με το σουσάμι. Σε ένα μπολ χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για το ντρέσινγκ να ανακατευτούν καλά και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα τη σαλάτα μας να πάει παντού.

empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Κεφτεδάκια από χοιρινό και μήλο

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
Back To Top