Εύκολη   Μερίδες : 3   12.31-15.00  

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση

Υλικά:

½ κιλό σπανάκι baby

300 γρ. παντζάρια

120 γρ. φουά γκα (προαιρετικά)

1 κ.σ. σουσάμι

Για το ντρέσινγκ

Ελαιόλαδο

5 κ.σ. μπαλσάμικο

2 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. μέλι

Αλάτι

Οδηγίες:

Πλένουμε και κόβουμε τα φύλλα των παντζαριών 2 εκατοστά πάνω από το βολβό. Βράζουμε τους βολβούς σε άφθονο αλατισμένο νερό. Μόλις μαλακώσουν, τους βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν, βγάζουμε τη εξωτερική φλούδα και τους κόβουμε στα τέσσερα. Πλένουμε το σπανάκι και κόβουμε τα φύλλα με το χέρι σε χοντρά κομμάτια. Βάζουμε τα παντζάρια και το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ. Κόβουμε το φουά γκρα σε κυβάκια και το ρίχνουμε μέσα στη σαλάτα μαζί με το σουσάμι. Σε ένα μπολ χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για το ντρέσινγκ να ανακατευτούν καλά και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα τη σαλάτα μας να πάει παντού.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Back To Top