Εύκολη   Μερίδες : 3   12.31-15.00  

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση

Υλικά:

½ κιλό σπανάκι baby

300 γρ. παντζάρια

120 γρ. φουά γκα (προαιρετικά)

1 κ.σ. σουσάμι

Για το ντρέσινγκ

Ελαιόλαδο

5 κ.σ. μπαλσάμικο

2 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. μέλι

Αλάτι

Οδηγίες:

Πλένουμε και κόβουμε τα φύλλα των παντζαριών 2 εκατοστά πάνω από το βολβό. Βράζουμε τους βολβούς σε άφθονο αλατισμένο νερό. Μόλις μαλακώσουν, τους βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν, βγάζουμε τη εξωτερική φλούδα και τους κόβουμε στα τέσσερα. Πλένουμε το σπανάκι και κόβουμε τα φύλλα με το χέρι σε χοντρά κομμάτια. Βάζουμε τα παντζάρια και το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ. Κόβουμε το φουά γκρα σε κυβάκια και το ρίχνουμε μέσα στη σαλάτα μαζί με το σουσάμι. Σε ένα μπολ χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για το ντρέσινγκ να ανακατευτούν καλά και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα τη σαλάτα μας να πάει παντού.

empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρολά προσούτο με ρικότα

Ιταλική φινέντσα και ρόκα για τη δροσιά και τη σπιρτάδα της. 
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Ριζότο με σόγια

Το ρύζι κάνει την ανατροπή και συνδυάζεται αρμονικά με τη σόγια.
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
empty alt

Σουφλέ πατάτας με άρωμα ανατολής

Συνδυάζονται άψογα ο παστουρμάς με την πατάτα, το μοσχοκάρυδο και τα μαλακά τυριά. 
Back To Top