Εύκολη   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 

Υλικά:

2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κύβο ζωμό κρέατος

1 φλιτζάνι γάλα

1 κ.σ. κορν φλάουρ

1 κ.γ. κάρυ

1 κ.γ. μαργαρίνη

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια. Βράζουμε 3 φλιτζάνια νερό και διαλύουμε μέσα όπως είναι καυτό το ζωμό και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι. Αφήνουμε λίγο να βράσει και προσθέτουμε μέσα το γάλα μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα το κάρυ, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε τη μαργαρίνη. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρεται αμέσως ζεστή με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Πολπέτες

Είναι οι "προχωρημένες" τηγανητές πατάτες που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Muffin με λεμόνι χωρίς ζάχαρη

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
Back To Top