Εύκολη   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 

Υλικά:

2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κύβο ζωμό κρέατος

1 φλιτζάνι γάλα

1 κ.σ. κορν φλάουρ

1 κ.γ. κάρυ

1 κ.γ. μαργαρίνη

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια. Βράζουμε 3 φλιτζάνια νερό και διαλύουμε μέσα όπως είναι καυτό το ζωμό και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι. Αφήνουμε λίγο να βράσει και προσθέτουμε μέσα το γάλα μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα το κάρυ, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε τη μαργαρίνη. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρεται αμέσως ζεστή με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Κεφτεδάκια από λάχανο και τυρί

Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα κεφτεδάκια πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε την παραπάνω συνταγή.
empty alt

Ψαρονέφρι με θυμάρι

Με ελάχιστα υλικά και λίγο χρόνο προετοιμασίας δημιουργείτε ένα υπέροχο πιάτο.
empty alt

Linguine με πορτοκάλι

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
Back To Top