Μέτρια   Μερίδες : 3   18.31-21.00  

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά

380 γρ. Spaghetti

100 γρ. χέλι καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

200 γρ. πέστροφα καπνιστή κομμένη σε λωρίδες

50 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

30 γρ. βούτυρο

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 σφηνάκι κονιάκ

200 γρ. κρέμα γάλακτος

4 φύλλα φασκόμηλο

2 κολοκυθάκια κομμένα julien

½ εσαλότ λεπτοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το εσαλότ. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να ρεντουίρει. Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα τα ψάρια και τα αφήνουμε ίσα που να ζεσταθούν. Έχουμε βράσει σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, τα Spaghetti, τα έχουμε σουρώσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα ψάρια και τη σάλτσα. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμόνι και ανακατεύουμε.

empty alt

Spaghettoni με funghi porcini

Τα μανιτάρια θα εκτοξεύσουν τη γεύση σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Κοτόπιτα

Ενα ωραίο και γευστικό πιάτο για όλες τις ώρες.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Cupcakes

Γεμίστε τις φόρμες με ό,τι πιο λαχταριστό! 
empty alt

Μπουκίτσες από σελινόριζα

Ένα ξεχωριστό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
Back To Top