Μέτρια   Μερίδες : 3   18.31-21.00  

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά

380 γρ. Spaghetti

100 γρ. χέλι καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

200 γρ. πέστροφα καπνιστή κομμένη σε λωρίδες

50 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

30 γρ. βούτυρο

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 σφηνάκι κονιάκ

200 γρ. κρέμα γάλακτος

4 φύλλα φασκόμηλο

2 κολοκυθάκια κομμένα julien

½ εσαλότ λεπτοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το εσαλότ. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να ρεντουίρει. Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα τα ψάρια και τα αφήνουμε ίσα που να ζεσταθούν. Έχουμε βράσει σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, τα Spaghetti, τα έχουμε σουρώσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα ψάρια και τη σάλτσα. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμόνι και ανακατεύουμε.

empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Σαρδέλα γεμιστή

Οι ταπεινές σαρδέλες σε μια υπέροχη συνταγή για ένα ωραίο ορεκτικό.
empty alt

Strudel με κεράσια

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Μανιτάρια πλευρώτους παναρισμένα

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.
Back To Top