Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Τα μανιτάρια θα εκτοξεύσουν τη γεύση σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά:

400 γρ. Spaghettoni

400 γρ. μανιτάρια porcini φρέσκα

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες:

Πλένουμε καλά τα μανιτάρια, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το σκόρδο, το ελαιόλαδο και βάζουμε μέσα τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για 15 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghettoni κρατώντας στην άκρη λίγο από το νερό που έχουν βράσει. Τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε λίγο νερό, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.

empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
empty alt

Κέικ με μανταρίνια

Αρωματικό κέικ, τέλειο για το πρωινό σας.
empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Πολπέτες

Είναι οι "προχωρημένες" τηγανητές πατάτες που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο.
empty alt

Ριζότο με αρακά και μέντα

Ενα πιάτο που προσφέρει την απίθανη γεύση του ριζότο σε συνδυασμό με τον αρακά.
empty alt

Κεφτεδάκια με βρώμη

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.

Back To Top