Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Τα μανιτάρια θα εκτοξεύσουν τη γεύση σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά:

400 γρ. Spaghettoni

400 γρ. μανιτάρια porcini φρέσκα

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες:

Πλένουμε καλά τα μανιτάρια, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το σκόρδο, το ελαιόλαδο και βάζουμε μέσα τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για 15 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghettoni κρατώντας στην άκρη λίγο από το νερό που έχουν βράσει. Τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε λίγο νερό, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Back To Top