Εύκολη   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Η υπεροχή της γεύσης και της ευκολίας μόνο με τρια υλικά, έξυπνα συνδυασμένα.

Υλικά

400 γρ. σπαγγέτι

200 γρ. πεκορίνο τριμμένο ή παρμεζάνα (όχι πολύ πικάντικο)

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε κρατώντας αρκετό από το νερό που έχουν βράσει. Σε ένα τηγάνι, σε πολύ χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε τα μακαρόνια, το τυρί και νερό από αυτό που έχουμε κρατήσει. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει μια κρέμα μαζί με το νερό. Προσθέτουμε αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.

empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.

Back To Top