H Λήμνος, ο σιτοβολόνας της Αθήνας τους κλασικούς χρόνους της Αρχαιότητας, το πεδινότερο νησί του Αιγαίου, χαρακτηρίζεται για τη μεγάλη παραγωγή αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και για τη μεγάλη παράδοση που έχει στην παρασκευή τυριών, που είναι φημισμένα για την ποιότητα παρασκευής και τη μοναδική γεύση τους. Τα πιο διαδεδομένα από αυτά είναι η φέτα, το καλαθάκι,…… συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αριθμός των τροφικών δηλητηριάσεων αυξάνεται τα τελευταία χρόνια από κατανάλωση ψαρικών που περιέχουν τοξίνες
Πώς θα φτιάξεις εύκολα ένα υγιεινό σνακ, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία.
Ποιο είναι το νέο, αγαπημένο ποτό των Millennials;
Αντί να τις πετάξεις, μπορείς να τις μετατρέψεις σε νόστιμα τσιπς. Διάβασε πώς.
Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι μόνο τα αυγά της κότας βρώσιμα. Ποιες άλλες διατροφικές προτάσεις μάς έρχονται από τον κόσμο των πτηνών;