H Λήμνος, ο σιτοβολόνας της Αθήνας τους κλασικούς χρόνους της Αρχαιότητας, το πεδινότερο νησί του Αιγαίου, χαρακτηρίζεται για τη μεγάλη παραγωγή αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και για τη μεγάλη παράδοση που έχει στην παρασκευή τυριών, που είναι φημισμένα για την ποιότητα παρασκευής και τη μοναδική γεύση τους. Τα πιο διαδεδομένα από αυτά είναι η φέτα, το καλαθάκι,…… συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δροσερές, ανάλαφρες και απολαυστικές – οι κρύες σούπες είναι το καλοκαιρινό must
Τα υλικά αλλάζουν, αλλά οι τεχνικές είναι οι ίδιες σε κάθε πιλάφι που κερδίζει τις εντυπώσεις.
Αρώματα καλοκαιριού, με λαχταριστές γεύσεις
Μια ζεστή απόλαυση ό,τι πρέπει για την καρδιά του χειμώνα
Ποια ήταν η «βασίλισσα» του γαλλικού τυριού;
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λεμόνια, κάποιο οινοπνευματώδες ποτό, ζάχαρη και λίγη… υπομονή, για να έχεις αυτό το απολαυστικό ιταλικό κέρασμα.