Όλα ξεκίνησαν όταν μια ιδέα της Εύης Τζήμου, ενός ανθρώπου που υπηρετεί την Περιφέρεια της Δράμας με μεράκι και επαγγελματισμό, πήρε “σάρκα και οστά” το 2014 οπότε και πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δραμοινογνωσία. συνέχεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απάντηση στη μελέτη του WWF «Βιώσιμος τόνος από τις Φιλιππίνες για την Ευρώπη»
Ένας ξωτικός συνδυασμός υπέροχης απόλαυσης
Η απάντηση εξαρτάται από τη συνταγή.
Μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη εκδοχή
Το μυστικό για να το διατηρήσεις φρέσκο κρύβεται στη διαδικασία της οξείδωσης.
Για εσένα, για δύο άτομα ή για μια ολόκληρη παρέα.