Αυτά τα cupcakes φαίνονται τόσο εντυπωσιακά, και στην πραγματικότητα είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Θα μπορούσατε να τα κάνετε όσο η μαμά σας μελώνει τα μελομακάρονα ή βάζει άχνη τους κουραμπιέδες.

Αυτά τα cupcakes φαίνονται τόσο εντυπωσιακά, και στην πραγματικότητα είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Θα μπορούσατε να τα κάνετε όσο η μαμά σας μελώνει τα μελομακάρονα ή βάζει άχνη τους κουραμπιέδες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

18 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

0 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ

ΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:

0 ΩΡΕΣ 0 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

1 ΩΡΑ 30 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

μείγμα για κέικ ή καπκέικ, συν τα απαραίτητα συστατικά στο κουτί

1 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος

225 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο

1 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη

1 κουτ. καθαρό εκχύλισμα βανίλιας

1/4 κουτ. αλάτι

Μαύρο τζελ διακόσμησης

Mini M&Ms

xmascu

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° και στρώνουμε δύο φόρμες για μάφιν με επένδυση για cupcake. Φτιάξτε τη ζύμη για cupcake σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και γεμίστε τι φόρμες κατά τα 3/4 με κουρκούτι. Ψήστε μέχρι μια οδοντογλυφίδα που βάζετε στη μέση να βγαίνει καθαρή, 18 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν εντελώς.

Φτιάξτε κρέμα τυριού για επικάλυψη: Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε την παχύρρευστη κρέμα μέχρι να σχηματιστούν σφιχτές κορυφές. Αφήστε στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι μέχρι να αφρατέψουν. Διπλώνετε απαλά τη σαντιγί.

Μεταφορά σε κορνέ και διακοσμείτε σαν να φτιάχνετε μια κορυφή δέντρου. Διαγράψτε μια μαύρη γραμμή γύρω από την επικάλυψη με διακοσμητικό τζελ. Κολλήστε M&M κατά μήκος της μαύρης γραμμής, μιμούμενοι τα πολύχρωμα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

empty alt

Νηστεία: Πόσο καλό μας κάνει αν διαρκέσει μόνο λίγες μέρες;

Πολλοί από εμάς, αποφασίζουμε να νηστέψουμε μόνο τη Μεγάλη Βδομάδα- κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να τρώνε κανονικά κρέας, και δικαίωμα του καθενός να βιώσει με τον δικό του τρόπο τη Μεγάλη Εβδομάδα.
empty alt

Αλήθεια, γιατί οι Γαλλίδες δεν… παχαίνουν;

Σε μια χώρα όπου κυριαρχούν πεντανόστιμα γλυκά και φρέσκες μπαγκέτες σε κάθε γωνιά, θα περίμενε κανείς πως οι περισσότεροι από τους κατοίκους της θα είχαν πρόβλημα με τα παραπανίσια κιλά.
empty alt

Το καθημερινό υλικό που θα αλλάξει για πάντα τη ζαχαροπλαστική σου

Ένα απλό tip θα σε βοηθήσει να αλλάξεις επίπεδο στη ζαχαροπλαστική. Ποιο είναι αυτό; Να προσθέτεις αλάτι όχι μόνο στις αλμυρές αλλά και στις γλυκές συνταγές σου.
empty alt

Πόση ώρα πρέπει να αφήσω το νερό με τον καφέ στην πρέσα γαλλικού;

Αν χρησιμοποιείς χειροκίνητη πρέσα γαλλικού καφέ, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην αφήσεις αρκετή ώρα το νερό με τον καφέ, με συνέπεια ο καφές σου να βγει «νερουλός», ή να το αφήσεις υπερβολικά πολλή ώρα, με αποτέλεσμα ο καφές σου να αποκτήσει πικρή γεύση.
empty alt

Πώς θα φτιάξεις το τέλειο τζιν με τόνικ στο σπίτι

Επιστρέφει το καλοκαίρι, δηλαδή η εποχή του τζιν με τόνικ, για πολλούς λάτρεις αυτού του διαχρονικού, δροσερού κοκτέιλ.
empty alt

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Umami;

Το ουμάμι (Umami),( όπως μαθαίνουμε στη Βικιπαίδεια), η καλή γεύση ή νοστιμιά, είναι μια από τις πέντε βασικές γεύσεις,μαζί με το γλυκό, το ξινό, το πικρό και το αλμυρό.
empty alt

Δες πώς μπορείς να φτιάξεις τις αφράτες, ιαπωνικές τηγανίτες σαν σουφλέ που πρωταγωνιστούν στα social

Εάν είστε γευσιγνώστης ή απλώς σου αρέσει να απολαμβάνεις το φαγητό και χαίρεσαι  να ανακαλύπτεις νέα food trends ίσως παρακολουθείς στα social σελίδες ειδικές αλλά ακόμα και αν απλώς χαζεύεις αυτό το διάστημα στο Instagram αποκλείεται να μην πρόσεξες τις αφράτες ιαπωνικές τηγανίτες που μοιάζουν...
empty alt

Μπέικον + αβοκάντο = βόμβα απόλαυσης

Ποτέ το γουακαμόλε δεν βρήκε πιο ταιριαστό συνδυασμό
Back To Top